PROVOCIRA? ANA NIKOLIĆ NAKON ŠTO JE OTPRATILA BEKVALČEVU OBJAVILA RASTINU I NATAŠINU PRISNU SLIKU! (FOTO)
Ana Nikolić i Nataša Bekvalac, Foto: Printscreen

šok

PROVOCIRA? ANA NIKOLIĆ NAKON ŠTO JE OTPRATILA BEKVALČEVU OBJAVILA RASTINU I NATAŠINU PRISNU SLIKU! (FOTO)

Objavila sliku Nataše i Raste prisni

Objavljeno:

Već danima se priča o navodnoj netrpeljivosti koja vlada između Ane Nikolić i Nataše Bekvalac. Nikolićeva je, naime, otpratila koleginicu na Instagramu kada je čula da je u tajnosti snimila duet sa njenim bivšim mužem Stefanom Đurićem Rastom.

Anu su navodno su razljutile i priče da su Nataša i Rasta navodno u ljubavnoj vezi, ali i saznanje da je Novosađanka zakazala promociju na Adi Ciganliji baš u isto vreme kada je ona pevala na otvaranju jednog kluba u Beton hali u Beogradu.

Međutim, sada je Nikolićeva jednim potezom iznenadila sve. Ona je na Insta storiju objavila spot za duetsku pesmu svog bivšeg partnera i koleginice na kojoj su i te kako prisni.

Ana Nikolić
foto: Instagram printscreen

- Čekaj, kako misliš "nismo više dobre prijateljice"? A kad smo mi to bile dobre? (smeh) Ne, ja ne želim da učestvujem u tome, ne postoji razlog za tako nešto. O tom odnosu ne bi ni trebalo da pričamo, sa moje strane ne postoji nikakve namere koja nije dobra - kazala je Bekvalčeva nedavno za "Blic" povodom cele situacije, ne želeći da komentariše što ju je Nikolićeva blokirala na društvenim mrežama.

Bonus video:

03:57

ZAMEŠALA ZADNJICOM I NAPRAVILA LOM! MILICA PAVLOVIĆ IZGRMELA NA NASTUPU: Publika u TRANSU!

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.