DIVNU KARLEUŠU JE VOLEO ČITAVIH 17 GODINA, JOŠ UVEK MU JE TUGA U SRCU ZBOG NJENOG ODLASKA: Svi ga znate! (FOTO)
Foto: Printscreen

emotivno

DIVNU KARLEUŠU JE VOLEO ČITAVIH 17 GODINA, JOŠ UVEK MU JE TUGA U SRCU ZBOG NJENOG ODLASKA: Svi ga znate! (FOTO)

Divna i Gale razišli su se kada je Jelena rodila ćerku Atinu.

Objavljeno: 22:30h

Nakon razvoda Divne i Dragana Karleuše, bivša radio-voditeljka uplovila je u vezu sa pevačem Velimirom Galetom Mitrovićem, nekadašnjim članom grupe “Dobri momci”.

Naime, poznata voditeljka Divna Karleuša preminula je trećeg marta 2019. godine, a njena ljubav sa Velimirom Galetom Mitrovićem bila je toliko jaka, da i 10 godina posle njihovog raskida, pevač se teško nosi sa ogromnim bolom zbog njene smrti.

Divne i Dragana Karleuše
foto: Instagram

Gale je bio neutešan kada je saznao da je Divna preminula, pa kako je sam rekao, ništa mu u tom trenutku ne znači što su raskinuli odavno, bol nikako nije mala i ne prolazi. Oni su prekinuli svoju ljubav još 2009. godine.

– Naravno da mi je teško, vreme sad tu ništa ne znači… – počeo je Gale – Sve što mogu da vam kažem je da sam još uvek šokiran i da mi je vest jako teško pala. Divnu ću pamtiti kao nasmejanu, veselu, nežnu, šarmantnu, pametnu, sposobnu i nadasve hrabru ženu koja je, dok smo bili zajedno, uvek bila uz mene i podržavala me u svemu što sam radio. Ona je obeležila veliki deo mog života i to nikada neću zaboraviti – rekao je tada Gale za domaće medije.

Podsetimo, Divna i Gale razišli su se kada je Jelena rodila ćerku Atinu. Navodno, u Galetu se tada probudio očinski instikt.

– Gledao sam Jelenu kako raste, postaje ono što je danas, ali, kada se rodila Atina, u meni je nešto puklo. Poželeo sam da i ja budem tata, a ne Atinin deda. Divna i ja smo se prijateljski razišli i prekinuli sve kontakte – rekao je svojevremeno Mitrović.

Divne i Dragana Karleuše
foto: Instagram

Jelena Karleuša i Gale 2008. godine snimili su duet pod nazivom “Mani se”.

– Uz konsultaciju sa glavnom urednicom Darinkom Ristović, puštala sam pesme grupe “Dobri momci” i doprinela njihovoj popularnosti. Sastav je u međuvremenu počeo da se osipa i ostao je samo Gale. I pre toga počeli smo da se zabavljamo. Jelena je oduvek bila pametna i znala je da mama ne može ceo život da bude sama. Nije komentarisala našu vezu, ali je bila blagonaklona prema njemu. Nikada se nije vratila s puta, a da Galetu, baš kao i meni, nije donela poklon. Čak je umela da, kada se posvađamo, stane na njegovu stranu. Razišli smo se nakon sedamnaest godina kao prijatelji. Jednom sam probala brak, i drugi nisam želela. Kako sam bivala starija, sve sam više imala osećaj da bih u braku bila sputana. Imala sam ja još finih veza, vrlo zabavnih i onih u kojima sam maksimalno uživala. Čak su nekad one kraće bile slađe od onih koje su se završavale ozbiljnim rastancima. Ne kažem da se neću opet zaljubiti jer je srce čudan organ, a tada uvek oslabim i počinjem da se doterujem – ispričala je Divna 2010. godine.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.