ZBOG NJEGA JE PALA U DEPRESIJU I ODALA SE POROCIMA: Najveća ljubav SRPSKE glumice TRAGIČNO JE NASTRADAO u oluji!
Sonja Savić, Foto: Printscreen

život priča

ZBOG NJEGA JE PALA U DEPRESIJU I ODALA SE POROCIMA: Najveća ljubav SRPSKE glumice TRAGIČNO JE NASTRADAO u oluji!

Nakon njegove smrti nikada više nije poželela da se uda

Objavljeno:

Glumica Sonja Savić često je bila neshvaćena i smatrana je čudnom, a život joj je često zadavao bolne udarce.

Iz rodnog Čačka došla je u Beograd kako bi se posvetila glumi koju je silno obožavala i upisala je Akademiju u klasi profesora Minje Dedića, zajedno sa Žarkom Lauševićem, Branimirom Brstinom, Zoranom Cvijanovićem, Svetislavom Goncićem i drugima.

Sonja Savić
foto: Printscreen

Vremenom je počela da se druži sa muzičarem Milanom Mladenovićem i sastavom popularnog benda “EKV” i pričalo se da je upravo tada prvi put došla u kontakt sa narkoticima.

Osim toga, tada je upoznala i svoju najveću ljubav, džez muzičara Vlajka Lalića, a pričalo se i da je maštala o tome da se uda za njega.

Sonja Savić
foto: Printscreen

Stoga je često govorila da joj je jedan od najtežih trenutaka u životu, pored smrti oca, bio dan kada je Vlajko tragično nastradao. Naime, njegov jedrenjak je, usled velike oluje, potonuo te 1990. godine, a Sonja je mesecima nakon toga bila u depresiji.

Odmah nakon toga otišla je u Sloveniju gde je ostala skoro 10 godina, a onda se vratila u Srbiju kako bi nastavila sa snimanjem filmova, ali je snimala dosta manje nego ranije.

Kako se pričalo, upravo tada je zapala u probleme sa konzumiranjem kokaina i heroina. Tokom jednog intervjua otvoreno je rekla da bi najviše volela da radi čiste glave i čistog srca, ali da je problem to što kamera sve vidi.

Sonja Savić
foto: printscreen

-Ne, nisam konzumirala, osim u društvu u kojem se konzumiralo uz alkohol. An ženeral! Jedino kanabis može da me pomeri u neke više sfere i da me otvori za slavljeničko osećanje ovog bednog i jadnog sveta. Ovde se protura đubre od droge kao narkotički trend. Ambrozije su se koristile za ceremonije u starim civilizacijama za najviše aristokratske rodove – rekla je Savićeva jednom prilikom.

Bonus video:

00:07

TI MOJE ZLATO SE ORI U TOKIJU! Srpske odbojkašice se spremale za meč uz Milicu Todorović, poznati HIT ZAGRMEO u HALI! (VIDEO)

(Espreso/Pulsonline)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.