MIRJANA KARANOVIĆ POTPUNO GOLA: Izgleda neverovatno, ŽENO, SVAKA ČAST, pogledajte sve slike! (FOTO)
Mirjana Karanović, Foto: Instagram / mirjanakaranovic

neverovatna

MIRJANA KARANOVIĆ POTPUNO GOLA: Izgleda neverovatno, ŽENO, SVAKA ČAST, pogledajte sve slike! (FOTO)

Fizička transformacija Mirjane Karanović poslednjih desetak godina je impresivna, a nova slika na kojoj je potpuno gola je apsolutni trijumf!

Objavljeno:

Gola glumica nije već odavno vest, ali kad Mirjana Karanović objavi sliku svog golog tela, to je povod za razgovor i razmišljanje a ne samo bombastičan naslov.

Slavna srpska glumica je rođena 1957. godine, a probila se već 1980. godine, glavnom ulogom u filmu "Petrijin venac" zahvaljujući kojoj je dobila Zlatnu arenu. Već tri decenije ona neprekidno osvaja naša srca čudesnim filmskim i pozorišnim ulogama ali poslednjih godina pokazuje neverovatnu moć duhovne, umetničke i fizičke transformacije.

Žena koja gospodari svakim kadrom u kojem se pojavi odlučila se, posle toliko duge karijere, i da stane iza kamere. Njen rediteljski prvenac "Dobra žena“ osvojio je 15 nagrada i prikazan na više od pedeset festivala. Režirala je i pozorišnu predstavu „Mi smo oni na koje su nas naši roditelji upozoravali“ po tekstu Tanje Šljivar.

I posle svega, odnosno uz sve to, ova profesorka Akademije umetnosti u Beogradu, 2007. godine je započela i proces fizičke transformacije. Kako je rekla, shvatila je da "ne može više da živi kao mlada žena koja je mogla i da puši i da pije", preko noći je ostavila cigarete i promenila svoj život iz korena.

Mada nikad nije preterivala ni u čemu, sad je počela da više vodi računa o svojoj ishrani i da redovno vežba.

Od pre nekoliko godina, objavljuje na Instagramu snimke iz teretane a njima je izazivala raznorazne komentare - od pomalo podsmešljivih, u stilu - "vidi Petrija kako vežba", pa do onih poluzavidnih "njoj je trening doping" ili "lako je kad nemaš muža i decu". Česti su i selfiji bez šminke.

Mirjana Karanović je nedavno objavila i fotografiju na kojoj se vidi s leđa, potpuno naga, u kontrasvetlu pred suncem na Adi Bojani. Tamo glumica letuje već više sezona, uživa u nudizmu, kupanju i sunčanju, a slika nema ni tračak vulgarnog iako se telo sasvim dobro vidi.

Sliku pogledajte OVDE!

To je telo koje je zahvalno za svu pažnju koja mu je ukazana, koje je punih 64 godine nosilo ovu glumačku divu sa seta na set, sa scene na scenu, i koje je i danas očigledno, spremno za nove zadatke.

Domaći zadatak za sve žene - ne moraju da se slikaju na Adi Bojani, ne moraju da idu u teretanu. Mogu da vežbaju u svojoj kući i da im dovoljno opterećenje umesto tegova bude njihovo telo. Za vežbe postoje bezbrojna uputstva koja ćete naći i na našem sajtu, a podsećamo da svako od nas ima 168 sati u nedelji. Isto koliko i Mirjana Karanović.

Ne, ona nije zavisna o treningu. Naprotiv, kaže da joj je svaki put teško. Sve do kraja svakog treninga, kaže: "jedan mali ali uporan glasić u meni viče “prestani! dosta je! ne mogu!!”. Ali ona je već naučila da ga ignoriše.

(Espreso / Lepa&Srećna)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.