SVI BRUJE O TOME DA MU JE ANJA NOVA DEVOJKA, POJAVILA SE I SRAMNA PREPISKA! Vuk Mob rešio da OTKRIJE SVE!
Foto: Nemanja Nikolić

OVO NISTE ZNALI

SVI BRUJE O TOME DA MU JE ANJA NOVA DEVOJKA, POJAVILA SE I SRAMNA PREPISKA! Vuk Mob rešio da OTKRIJE SVE!

Vuk Mob je najpre prokomentarisao navode iz prepiske da mu je bivša verenica Olivera Konatar ''zagorčavala život, dok mu je otac umirao"

Objavljeno:

Reper Vuk Mob prošao je kroz težak period, prvo se rastao od verenice Olivere Konatar sa kojom ima ćerkicu Teonu, a onda mu je preminuo i otac. U javnost je isplivala navodna prepiska Anjinih drugarica u kojima jedna od njih drugoj otkriva sve detalje njihove emotivne veze koja traje više od dve nedelje, a sada se o tome oglasio i reper.

Naime, Vuk Mob je najpre prokomentarisao navode iz prepiske da mu je bivša verenica Olivera Konatar ''zagorčavala život, dok mu je otac umirao'', te otkrio i zbog čega se ona nije pojavila na sahrani njegovog oca.

- Mislim da joj to nije drugarica, ne deluje mi tako... Te informacije u prepisci nisu tačne, posebno nije tačno da sam ja vređao majku svog deteta i otkrivao svakojake stvari o njoj i našem odnosu. Ništa loše nikada nisam nikome rekao o Oliveri. Ona nije bila na sahrani mog oca, jer je morala da ostane sa detetom. Uostalom, mi smo se u to vreme već rastali, nema tu ničeg lošeg, jednostavno mi smo se samo razišli i to je to, nema ničeg negativnog - rekao je Vuk Mob za Pink.rs, a onda priznao sve o odnosu sa mladom Anjom i njihovom susretu u Budvi.

Vuk Mob
foto: Emilija Jovanović

- Ja nisam rekao da ja nemam ništa sa njom. Istina je da sam ja Anju upoznao, sastali smo se u Budvi, razgovarali smo. Sada smo u kontaktu, čujemo se, dopisujemo, ali ništa više od toga. Nismo mi bili tamo zajedno na odmoru. Ništa konkretno između nas nije bilo, u kontaktu smo i to je to. Kad budem siguran da je to to, ja ću okačiti sve na Instagramu i svi će znati. Trenutno sam slobodan, nemam devojku, nisam u emotivnoj vezi. Nisam zaljubljive prirode i nisam se zaljubio u Anju baš na prvi pogled - poručuje reper, a o navodima iz prepiske da se Anja videla sa njegovom majkom na video-pozivu, kao i iinformaciji da se njih dve prate na Instagramu imao je da kaže:

- Anja i moja majka se nisu čule na video-pozivu. To je glupost. Ja ne znam za to da se one prate na Instagramu, možda Anja prati moju majku.

Bonus video:

12:00

ESPRESO MODNA POLICIJA: Milica Pavlović

(Espreso/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.