NAŠ PEVAČ BATALIO PEVANJE ZBOG MANJKA PARA PA SE ZAPOSLIO: Sada radi u Grandu, ali kao TONAC!
Foto: Printscreen/jutjub/grand

au

NAŠ PEVAČ BATALIO PEVANJE ZBOG MANJKA PARA PA SE ZAPOSLIO: Sada radi u Grandu, ali kao TONAC!

Joca tvrdi da uspkos glamuroznim životima koje predstavljaju u javnosti i na društvenim mrežama, mnogi pevači u džepu nemaju 100 evra, te da je njihov život u javnosti iluzija

Objavljeno:

Pevač "Granda" Jovan Stefanović ne krije da je tokom pandemije rešio da zasuče rukave, i da se zaposlio kao tonac u "Grandu". Ali sada kada su nastupi ponovo počeli, pevač je odlučio da se vrati muzičkoj karijeri.

"Planiram da nastavim da radim kao pevač jer nisam tonac, iako to znam da radim. Krenuli su nastupi i ne stižem mnogo da budem tonac i srećan sam zbog toga... Da nisam radio kao tonac radio bih bilo šta drugo jer nisam hteo da sedim kući i da čekam da mi Bog kaže: 'E, ajde sad, druže, može nešto da se radi'. Jasno mi je bilo da sam ja taj koji nešto mora da uradi, samo ja mogu da pomognem sebi. Preduzeo sam korake i uradio najnormalniju stvar", rekao je pevač za medije.

Joca tvrdi da uspkos glamuroznim životima koje predstavljaju u javnosti i na društvenim mrežama, mnogi pevači u džepu nemaju 100 evra, te da je njihov život u javnosti iluzija.

Jovan Stefanović
foto: Damir Dervišagić

"Uprkos tome kako se predstavljaju, nemaju svi 100 evra zajedno. Sve je to iluzija, ovo što ti i ja radimo je iluzija, ljudima se plasira ono što hoće da čuju. Sve što ljudi gledate je jedna velika iluzija i ne znate šta stoji iza toga", ispričao je Stefanović.

Bonus video:

01:04

ESPRESO ANKETA: Koji je vaš stav po pitanju vakcinacije?

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.