GRANDOVA PEVAČICA UHVAĆENA SA FUDBALEROM: Sve se dešava u Turskoj!
Foto: Printscreen

opa

GRANDOVA PEVAČICA UHVAĆENA SA FUDBALEROM: Sve se dešava u Turskoj!

Kako je u jeku letnja sezona i pored propisanih mera zbog korone, izgleda da su turisti ipak rešili da ovo leto provedu na plažama

Objavljeno:

Grandova pevačica Elma Hrustić družila se sa turskim fudbalerima u popularnom turskom odmaralištu Bodrum.

Kako je u jeku letnja sezona i pored propisanih mera zbog korone, izgleda da su turisti ipak rešili da ovo leto provedu na plažama, a opste je poznato da je Bodrum popularno tursko odmaralište mnogih javnih ličnosti, kako turskih tako i javnih ličnosti sa celog Balkana.

Pevačica je vreli istanbulski asfalt, zamenila sa čarobnim bodrumskim plažama, družeći se sa prijateljima, dok su večeri provodili u popularnim restoranima. Da naši pevači ne mogu nigde da prođu nezapaženo, još jednom je potvrdila i sama Elma Hrustić, koja se zatekla u restoranu sa fudbalerim popularnih turskih klubova Galatasaraj ,Fenerbahče, Bašakšehir, koji su na oduševljenje prisutnih, zamolili pevačicu za nekoliko pesama, među kojima su se našle i poznate sevdalinke.

elma hrustić
foto: Promo

Koliko su uživali dovoljan je podatak da su nerado prekinuli druženje, zbog propisanih mera i ograničenog rada restorana, uz obećanje da ce se ponovo okupiti i družiti uz dobre pesme do ranih jutarnjih sati.

Bonus video:

01:04

ESPRESO ANKETA: Koji je vaš stav po pitanju vakcinacije?

(Espreso / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.