"VIŠE JE NE VOLIM"! VOJAŽEVA ISPOVEST ĆE ZABOLETI BRESKVICU: Bio je nikada oštriji, izbacio gnev i bes iz sebe!
Foto: Damir Dervišagić

iskren

"VIŠE JE NE VOLIM"! VOJAŽEVA ISPOVEST ĆE ZABOLETI BRESKVICU: Bio je nikada oštriji, izbacio gnev i bes iz sebe!

Vojaž odlučio da otkrije da li još uvek nešto oseća prema Breskvici.

Objavljeno:

Pevač Mihajlo Veruović Vojaž progovorio je o karijeri i privatnom životu, a kao nezaobilazna tema svakako je raskid sa pevačicom Anđelom Ignjatović Breskvicom.

Nakon što su Vojaž i Anđela stavili tačku na svoju ljubav, nedeljama su bili tema medija, postavljalo se pitanje da li je to marketinški trik ili ne, a čak su se pojavile i peticije za njihovo pomirenje.

Breskvica i Vojaž
foto: Damir Dervišagić

S obzirom na sve što se u tom trenutku dešavalo Mihajlo kaže da mu je teško pao raskid, ali ne i pritisak javnosti.

- U tom momentu mi je bilo teško, ne zbog toga jer sam navikao na pritisak javnosti, nego eto, zbog tog raskida koji se desio, zbog tog momenta što ti više nemaš onog koga voliš i to je bio problem, a ne što su ljudi o tome pričali - pričao je Vojaž.

On je priznao i da li sa njegove strane još uvek ima ljubavi prema Anđeli, a iako muškarci često odbijaju da priznaju, on se nije libio da kaže da je nakon raskida sa Breskvicom plakao.

- Ne verujem da traje ljubav više... Sigurno da traje poštovanje, jer to je osoba sa kojom sam proveo skoro tri godine svog života, tako da ona ima neizmerno poštovanje sa moje strane, ali ljubav mislim da se ohladila. U stvari, ne mislim, znam - rekao je Mihajlo i time otkrio detalj iz veze koji su od javnosti krili, a to je koliko dugo su se zabavaljali, a zatim je dodao...

- Kada bih počeo da komentarišem to, možda ne bih ispao kao neki preveliki muškarac, ne znam ni ja šta se očekuje od mene. Naravno da je bilo suza, bio sam zaljubljen jako, to samo čovek bez empatije i bez duše ne bi pustio suzu koja označava nešto što se završilo. Ljudski je pustiti suzu - priznao je Mihajlo.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.