OBILO JOJ SE O GLAVU! VERICA RAKOČEVIĆ SE CEO ŽIVOT TAKMIČILA SA MUŠKARCIMA: Onda ju je osvojio 35 godina mlađi!
Verica Rakočević, Foto: Damir Dervišagić

zanimljivo

OBILO JOJ SE O GLAVU! VERICA RAKOČEVIĆ SE CEO ŽIVOT TAKMIČILA SA MUŠKARCIMA: Onda ju je osvojio 35 godina mlađi!

Što je ženska emancipacija veća, to je muškost manja – priča Verica.

Objavljeno:

Modna kreatorka Verica Rakočević, u jednoj emisiji dotakla se muško-ženskih odnosa.

zabava, estrada, Verica Rakočević
foto: printscreen

- Što je ženska emancipacija veća, to je muškost manja. Žene su počele da se utrkuju sa muškarcima u karijerama, i žene nisu ni svesne koliko su izgubile. One nisu emancipacijom dobile mnogo, dobile su neki ego trip da su bitnije i važnije u ovom trenutku nego što su bile, ali se zato izgubila ona divna nit divne senzualnosti, one najsuptilinije emocije... Stvarno sve češće govorim da je u moje vreme bilo lepše, drugačije smo živeli, drugačije smo učili da živimo – kaže Verica i nastavlja:

- Ja sam se ceo život trudila da budem upravo ta žena koja će se takmičiti sa muškarcima, koja će biti jaka i svoja, pa sam svoj ego dizala do nebesa, a onda sam došla u vezu gde živim sa čovekom koji je 35 godina mlađi i koji me je naučio da moja veličina nije u tome, već da moram da budem žensko i da ne moram uvek da budem najpametnija da bi on imao inspiraciju da me najnežniji način poljubi. Ne može biti inspisiran ženom koja mu sve vreme objašnjava da je ona gazda u kući – priča Rakočevićeva u emisiji "Magazin In".

Bonus video:

00:20

MILICA PAVLOVIĆ PREKINULA KONCERT! Tinejdžer bacio flašu na dete, pevačica mu ODRŽALA LEKCIJU: Misliš da si faca, a NEBITAN SI!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.