ROMANA OTKRILA KOJE KOLEGE SU BILE UZ NJU TOKOM HAPŠENJA U AUSTRALIJI!
Romana Panić, Foto: Aleksandra Čolić

ISKRENA

ROMANA OTKRILA KOJE KOLEGE SU BILE UZ NJU TOKOM HAPŠENJA U AUSTRALIJI!

Sanja Đorđević je takođe zvala moje roditelje, a Dušica Grabović je napravila kontakte sa Australijom koji su mi pomogli

Objavljeno:

Nakon skandala u Australiji gde je zbog navodne krađe bila i u zatvoru, Romana Panić se vratila na estradnu scenu.

Romana Panić
foto: Youtube printscreen

- Moram da kažem da kada mi je bilo najteže, kolege su mi se našle, i to mi je najviše značilo u tim trenucima. Prvi među njima je Dragan Brajević Braja, koji me je javno odbranio i stao na moju stranu, ali tu su i ostali koji su pozvali moje roditelje i pitali ih da li im nešto treba - rekla je Romana. Kako kaže, njima duguje najveću zahvalnost.

- Lepa Brena i Sanja Đorđević su zvale moje roditelje, a Dušica Grabović je napravila neke kontakte sa Australijom koji su mi kasnije puno pomogli - prisetila se pevačica, i otkrila da li će bolnu prošlost pretočiti u pesmu.

- Bilo je priče da će mi napraviti pesmu o tome šta sam preživela, ali ja nisam osoba koja bilo šta radi iz koristi. Ako se desi pesma, desiće se, ako ne, nikom ništa - istakla je pevačica.

Romana Panić
foto: Aleksandra Čolić

- Drago mi je što sam se vratila svom poslu, nedostajala mi je i scena i publika. Mada, moram priznati da mi mediji nisu nedostajali (smeh) jer me nikada nisu štedeli - rekla je ona za kraj.

Bonus video:

05:56

ESTRADA SE OKUPILA U VRNJAČKOJ BANJI, A MEĐU NJIMA I ROMANA PANIĆ! Pevačica za Kurir: Ja se kao FENIKS dižem iz pepela! (KURIR TV)

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.