DŽENIFER LOPEZ UHVAĆENA U NESVAKIDAŠNJEM IZDANJU: Sad je jasno kako zapravo izgleda bez fotošopa! (FOTO)
Foto: Profimedia

paparaci

DŽENIFER LOPEZ UHVAĆENA U NESVAKIDAŠNJEM IZDANJU: Sad je jasno kako zapravo izgleda bez fotošopa! (FOTO)

Sada konačno znamo kako Dženifer Lopez izgleda bez fotošopa.

Objavljeno:

Dženifer Lopez, o čijem se izgledu sa i bez fotošopa često naširoko polemiše u javnosti, ponovo su uslikali paparaci, nakon čega smo se definitivno uverili da ova latino diva izgleda besprekorno.

S obzirom na fotografije, malo ko bi rekao da će slavna Džej Lo za koji dan proslaviti 52. rođendan, barem ako je suditi po njenim najnovijim fotografijama, i to onima koje su snimili paparaci.

Dženifer Lopez
foto: Profimedia

Naime, ona je snimljena u ležernom izdanju u kalifornijskoj Santa Moniki dok je parkirala automobil kod jedne producentske kuće. Nosila je trenerku s izrezanim gornjim delom i tako pokazala pločice na stomaku i vrhunsku top-formu.

Dženifer Lopez
foto: Profimedia

Latino diva se inače nekoliko puta našla na udaru kritika zbog razlike na fotografijama koje sama objavljuje na Instagramu i onih iz stvarnog života. Ipak, sada se svi slažu u tome da je njeno telo stvarno vredno divljenja i može biti uzor mnogim ženama.

Pevačica poslednje vreme najviše provodi s Benom Aflekom, sa kojim se pomirila nakon što je raskinula veridbu sa Aleksom Rodrigezom, pa ih paparaci prate na svakom koraku. Glumica se inače nedavno preselila u Kaliforniju kako bi bila bliže njemu, a i zbog poslovnih obaveza. Mnogi su primetili i da posebno blista otkako se vratila staroj ljubavi.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.