HRVATICE POLUDELE ZA BIKOVIĆEM I RADONJIĆEM: Naši momci izazvali POMETNJU na festivalu! (FOTO)
Južni vetar, Foto: Promo, FCS

južni vetar 2

HRVATICE POLUDELE ZA BIKOVIĆEM I RADONJIĆEM: Naši momci izazvali POMETNJU na festivalu! (FOTO)

Pometnja u Puli zbog srpskih glumaca

Objavljeno:

Sinoć je na 68. filmskom festivalu u Puli premijerno prikazan film "Južni vetar 2 - Ubrzanje", a dolazak zvezda ovog ostvarenja, Miloša Bikovića i Miodraga Radonjića, izazvalo je pravu pometnju na crvenom tepihu.

Osim u Srbiji, film i serija "Južni vetar" postigli su veliku popularnost i u Hrvatskoj, te je drugi deo filma sinoć dočekan ovacijama i aplauzima, a brojni obožavaoci pohrlili su da se fotografišu sa Marašem i Baćom, odnosno Milošem Bikovićem i Miodragom Radonjićem.

Gužvu na crvenom tepihu napravile su, kako piše Index.hr, pre svega tinejdžerke, koje su želele da se slikaju sa svojim omiljenim glumcima, koji važe za miljenike ženskog pola.

Biković i Radonjić za ovu priliku odabrali su slične odevne kombinacije, te su obojica bili u belim i bež tonovima.

Oni su se rado, i sa velikim strpljenjem, fotografisali sa svima koji su želeli da sa njima imaju uspomenu sa Pulskog festivala.

Južni vetar
foto: Promo

Osim dvojice glavnih glumaca, na premijeri se pojavio i reditelj filma Miloš Avramović, kao i još nekoliko članova ekipe.

Bonus video:

04:43

NIKOLIJA U PRATNJI RELJE IZAŠLA IZ PORODILIŠTA SA ĆERKICOM! Pao i poljubac, reper priznao da je bio ZABRINUT, a evo zbog čega!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.