BRAK STROGO ČUVAJU OD MEDIJA: Ljubav Nikolije i Relje godinama ruši predrasude o ESTRADNIM VEZAMA!!
Nikolija Jovanović, Foto: Printscreen Instagram

ljubav

BRAK STROGO ČUVAJU OD MEDIJA: Ljubav Nikolije i Relje godinama ruši predrasude o ESTRADNIM VEZAMA!!

Ljubavna priča Nikolije i Relje ruši predrasude o estradnim vezama

Objavljeno:

Nikolija Jovanović i Relja Popović nedavno su dobili drugu ćerku. Iako svoju dugogodišnju vezu nisu krunisali brakom, njihov odnos je dokaz da papir ne znači i ljubav. Osim toga, ljubavna priča Nikolije i Relje je toliko skladna da ruši sve predrasude koje vladaju o estradnim vezama.

Nikolija Jovanović, Relja Popović
foto: Nemanja Nikolić

Njihova ljubav se razbuktala 2014. godine, nakon snimanja spota za pesmu „Alkohola litar“, koji je tada Nikolija snimila u saradnji sa grupom Elitni odredi, u čijem je sastavu tada bio Relja.

Ubrzo pošto su objavili svoju vezu, rastužili su fanove kada su otkrili da je Nikolija u trećem mesecu trudnoće izgubila bebu. Nakon toga su se sve ređe oglašavali u medijima, a Nikolija je jednom prilikom pred kamerama ipak otkrila čime ju je dečko osvojio i šta je zapravo bilo presudno da se među njima rodi ljubav.

„On je taj koji je mene osvojio. Generalno, bitno mi je to nešto – magija“, priznala je pevačica, pa poručila da se ne folira kada ima nameru da osvoji muškarca, već se uvek trudi da bude svoja.

„Ja sam svoja. Jednostavno se to nešto desi. Nemam neke posebne tehnike. Drugarice imaju mod u koji se prebace. Postanu ženstvenije, prešaltaju se na drugi jezik“, rekla je Nikolija svojevremeno u jednoj emisiji i dala svoje viđenje kako se muškarci ponašaju kada im se neka devojka dopada:

„Muškarci ne opisuju devojku koja im se sviđa. Ako je drugaru rekao da je video štikle na njoj i šta je obukla, od toga nema ništa. Vrlo ljubomorno čuvaju to za sebe.“

Relja Popović, Nikolija Jovanović
foto: Printscreen Instagram

Nikolija i Relja svoj skladni odnos ne eksponiraju putem društvenih mreža i medija, a pevačica je jednom prilikom istakla da je upravo to ono što je neophodno da bi brak funkcionisao.

„Neopohodno je za uspeh u braku da se malo kriješ od medija. Imam skladan brak, a to je javnosti i medijima dosadno i ja sam mnogo srećna zbog toga“, rekla je ona.

A šta je spojilo Nikoliju i Relju?

„Isti ideali, vizija, komunikacija, ljubav pre svega. Kad ima ljubavi, onda je sve lakše.“

Kada je reč o izjavljivanju ljubavi, Nikolija je jednom prilikom izjavila:

„Smatram da je od velike važnosti da partneru kažete da ga volite, dok istovremeno delima to pokazujete. Zašto ne bismo podelili emocije? To je lepo i da se čuje i izgovori, bar jednom dnevno.“

Iako se oboje bave muzikom, Nikolija i Relja nisu snimili novi duet sve do pre dve godine, kada su objavili pesmu „Meduza“, za koju su romantični spot snimili u Portugalu.

Relja Popović, Nikolija Jovanović
foto: Nemanja Nikolić

Tokom pandemije koronavirusa, Nikolija Jovanović objavila je i ekranizovala čak pet numera: „Stav milionera“, „No plaky“, „Nakit“, „High life“, „O bivšima“.

Spotove je snimila u Izraelu, Parizu i voljenoj Atini, gde je provela dobar deo tinejdžerskih i fakultetskih dana.

Bonus video:

00:05

NIKOLIJA, VIDI TI SE TRUDNIČKI STOMAK: Pevačica kao AVION na novim fotkama, a fanovi sve PRIMEĆUJU!

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.