JOŠ UVEK SE NISU UZELI! Trudna Mirka otkrila zašto ona i Vujadin nisu stali na LUDI KAMEN!
Mirka Vasiljević i Vujadin Savić, Foto: Damir Dervišagić

priznanje

JOŠ UVEK SE NISU UZELI! Trudna Mirka otkrila zašto ona i Vujadin nisu stali na LUDI KAMEN!

Vujadinu rađa četvrto dete, a sad otkriva ko je krivac što se još nije udala.

Objavljeno:

Glumici Mirki Vasiljević (30), koja s partnerom fudbalerom Vujadinom Savićem, čeka četvrto dete, ostvarila se najveća želja, da ima veliku porodicu. Sinovi Andrej (10) i Mihailo (7) i ćerka Adrijana početkom oktobra dobiće sestru, a gde će beba doći na svet, zavisi od Vujadinovih profesionalnih obaveza.

Mirka Vasiljević
foto: Zorana Jevtić

Posle zajedničkog letovanja, on se vratio na Kipar, gde nastupa za Apoel iz Nikozije, dok se Mirka s decom vratila u Beograd.

- Svaki put sam se porađala tamo gde je bio i Vujadin, pošto ne želimo da budemo razdvojeni. Relativno brzo ostvarilo nam se sve što smo hteli za našu porodicu, jer svaki put kad smo poželeli prinovu, to se maltene odmah i desilo, što je za današnje vreme privilegija. Nijedna trudnoća nas nije iznenadila - rekla je glumica.

Mirka Vasiljević
foto: Printscreen

Zanimljivo je da su deci vest o prinovi saopštili tek nedavno, jer nisu želeli da ih time opterete.

- Ćutali smo dok nismo bili sigurni da je sa bebom sve u redu. Klincima je često jezik brži od pameti i ponekad iz najbolje namere žele da podele nešto za šta možda nije pravi trenutak. Oduševili su se, svesni su da će njihov tim dobiti pojačanje. Mi smo praktično imali tri bebe koje su rasle zajedno, i oni sad jedva čekaju da dođe nova, a ja ću opet uživati u čistoti i mirisu neiskvarenog bića. Mislim da ću sada drugačije doživeti odnos s bebom jer sam i sama rasla sa decom.

Iako nije plašljiva osoba, u četvrtoj trudnoći je obazrivija.

- Uvek mislim pozitivno i sa osmehom, a probleme rešavam onda kad se pojave. Ne plašim se, imam mnogo više iskustva nego ranije, pa sam opreznija i kad preteram sa obavezama, pa uveče osetim nelagodu, znam šta to može da znači i smirim se. Najvažnije mi je da sve bude u redu sa zdravljem.

Posle porođaja, Mirka i Vujadin planiraju svadbu.

- Sve vreme sam ja ta koja koči i odlaže venčanje. Sa dvadeset sam imala želju da sve bude idealno, od dekoracije do zavesa, a s vremenom sam postala zrelija i iskusnija, svesna činjenice da nema potrebe za svim tim detaljima. Da smo se ranije venčali, imali bismo manji problem s prostorom, pošto se krug prijatelja znatno proširio s godinama. Oni su nam najveće bogatstvo, jer je najvrednije kad imate stabla na koja možete da se naslonite. Šta god da posedujete, a nemate s kim to da podelite, džaba.

Bonus video:

00:11

SRPSKA BLOGERKA JECALA NA SAV GLAS, MOLILA PRATIOCE ZA POMOĆ! Uznemirena ponavljala na SNIMKU: Brzo mi recite ŠTA DA RADIM! VIDEO

(Espreso/Gloria)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.