SRPSKI AFLEK I JLO! DUŠICA UŽIVA SA ČAVOM: Na korak su do stajanja na LUDI KAMEN?
Dušica Jakovljević, Foto: Printscreen

ljubav

SRPSKI AFLEK I JLO! DUŠICA UŽIVA SA ČAVOM: Na korak su do stajanja na LUDI KAMEN?

Jakovljevićeva priznala da je fudbaler idealan muškarac za nju

Objavljeno:

Dušica Jakovljević spakovala je kofere odmah nakon finala rijalitija Zadruga i sa dečkom Milošem Dimitrijevićem Čavom otputovala u Pariz.

Dušica Jakovljević
foto: Printscreen Instagram

- Jedva sam čekala da odem na odmor jer sam baš umorna, iako retko govori o tome, ali baš me stigao umor toliko da se u nekim momentima izvinjavam ljudima kada omašim neku reč ili napravim lapsus. To je zamor materijala, ali sam apsolutno spemna da po krenem neke nove stvari od septembra i napunim baterije. Odmor provodim sa momkom i porodicom, mi odavno funkcionišemo fantastično i jedva sam čekala slobodno vreme da provedem u ljubavi i uživanju.

00:27

DUŠICA UŽIVA SA NOVIM-STARIM DEČKOM U PARIZU

Da li će vam nedostajati rijaliti?

Neće mi nedostajati jer ću pratiti svakako sve što će se dešavati. Ja sam jedna od onih koji su navučeni na sva dešavanja koja su vezana za Zadrugu, tako da će me to i dalje interesovati. Ne pratim to samo iz profesionalnih razloga već zato što me njihove životne priče, kao serija u nastavcima, interesuju. Sigurna sam da će njihov život i ovog leta privlačiti pažnju javnosti.

Po osmehu bi se reklo da vam u ljubavi sa Milošem cvetaju ruže?

Jedno drugo tretiramo kako bi u jednoj ljubavi muškarac i žena trebalo da funkcionišu. Izuzetno sam ponosna što su se naši životi ponovo sreli pred kraj ove televizijske sezone i što apsolutno oboje činimo sve da budemo srećni. Za to je potrebna ogromna ljubav i razumevanje, on je bio toliko uz mene ove finalne nedelje da sam mogla da bude usresredna na posao i sve obavim najbolje moguće.

Šta Vam se najviše dopada kod njega, pa ste opet “pali” na njegova udvaranja?

Odavno sam pala na Miloševa udvaranja, on mene razume, on zna kako treba sa mnom i ja znam kako treba sa njim, oboje smo stvoreni da jedno drugo činimo srećnim. Uvek padam na njegov pogled i na taj zagrljaj koji kada šta god da se dešava morate imati takvo mesto u kojem nestaje svaka briga, zagrljaj koji briše umor. Padam i na njegovu racionalnost i smirenost.

Da li biste pristali da se udate za njega? Da li je on muškarac o kojem ste maštali?

Ne bih da govorim o tome unapred, ali volela bih da smo jedno drugom konačan odgovor na to pitanje. Ne opterećujemo se time, ali on je u svakom smislu ideal muškarca sa kojim bih volela da budem ceo život.

Da li vam je sa ovog stanovišta žao što ste sa Čavom napravili pauzu?

Mi jesmo napravili pauzu u tom nekom smislu veze, ali možda je to bila najbolja stvar koju smo mogli da uradimo u tom trenutku. To što smo se našli skoro tri godine kasnije i što samo sada oni isti, ali malo drugačiji je najbolja stvar koja je mogla da nam se desi.

Bonus video:

01:28

ZAMBIJA ODAJE POČAST ĐORĐU BALAŠEVIĆU KAO BORCU PROTIV RASIZMA Aleksa sa suprugom Nikolinom pozvan je na ceremoniju u Lusaku

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.