IZGUBIO JE SINA, ĆERKA MU SE DROGIRALA, HTEO DA SE UPUCA... Izvukao se kao FENIKS: Danas proslavlja 80. rođendan!
Mišo Kovač, Foto: prentscreen/youtube/Croatia Records

Emotivno!

IZGUBIO JE SINA, ĆERKA MU SE DROGIRALA, HTEO DA SE UPUCA... Izvukao se kao FENIKS: Danas proslavlja 80. rođendan!

Mišo Kovač izgubio sina, ćerka konzumirala narkotike, a evo kako je ocu čestitala 80. rođendan!

Objavljeno:

Mišo Kovač, jedan od najpopularnijih hrvatskih pevača, proslavio je 80. rođendan, a njegova ćerka Ivana mu je na društvenim mrežama uputila čestitku.

Naime, na fotografiji koju je njegova ćerka objavila može se videti kako Ivana sedi Miši u krilu i nežno ga gleda.

- Veliki 80. velikog čoveka... Moja stena, oslonac, prijatelj, pola mene... Želim ti more zdravlja i sreće! Ljubav i mudrost već imaš... Sretan ti rođendan! Moj ćaća, veći od života – čestitala je Ivana i dodala kako ga beskrajno voli "njegova mala".

Ivana je objavila još jedan kolaž fotografija sebe i oca uz koje je napisala: "Srećan ti rođendan, legendo".

Kovač iz predostrožnosti, otkako je počela pandemija, izbegava javnost i uglavnom je kod kuće, a njegova ćerka je rekla da se dobro čuva, ali je najavila da će najverovatnije proslaviti rođendan.

Mišo Kovač
foto: Printscreen

- Planira šta će, gde će, koga će zvati. Mora to proslaviti kako zaslužuje, a namerava ga proslaviti u Dalmaciji. Mora napraviti listu, pa ćemo videti kako će teći žurka – izjavila je ona za medije.

Podsetimo, Ivana Kovač, ćerka Miša Kovača, počela je da konzumira drogu, kako se pričalo, krajem devedesetih, neposredno nakon što je njen otac pokušao da se ubije. Depresivan zbog gubitka sina, Mišo se godinama borio, a želeo je sebi da presudi 1999. pucavši u grudi. Ipak su ga brzo našli i spasli. Taj trenutak je bio težak za nju jer je nekoliko godina ranije u ratu izgubila i rođenog brata Edija, koji je poginuo.

Mišo Kovač
foto: Instagram printscreen

Utehu u najvećem poroku današnjice našla je tada, a prva koja je primetila da nešto nije kako treba je njena majka, Anita. S obzirom na to da nije želeo da izgubi još jedno dete, Mišo je činio sve napore kako bi se ona izvukla. Bila je dve godine u komuni u kojoj se lečila od zavisnosti.

Bonus video:

01:28

ZAMBIJA ODAJE POČAST ĐORĐU BALAŠEVIĆU KAO BORCU PROTIV RASIZMA Aleksa sa suprugom Nikolinom pozvan je na ceremoniju u Lusaku

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.