BOKI LEKSINGTON SPAKOVAO KOFERE I POBEGAO IZ BEOGRADA! Mlada dama mu PRAVI DRUŠTVO, a nije SUPRUGA!
Foto: Zorana Jevtić

OVO NISTE ZNALI

BOKI LEKSINGTON SPAKOVAO KOFERE I POBEGAO IZ BEOGRADA! Mlada dama mu PRAVI DRUŠTVO, a nije SUPRUGA!

- Sve je super, divno se družimo – otkriva on.

Objavljeno:

Pevač Bojan Vasković, poznat i kao Boki Leksington, po prvi put je sam s naslednicom Anđelinom otputovao na crnogorsko primorje. To je, inače, učinio u dogovoru sa suprugom Aleksandrom, koja je zbog privatnih obaveza ostala u Beogradu sa sinom Mihajlom.

Naime, ona je tek počela sa specijalizacijom u GAK-u, pa nije mogla u ovom momentu da uzme odmor i pridruži im se u Herceg Novom. Za to vreme, poznati tata i ćerka se dobro provode, obilaze Boku, voze se biciklama i brodićima i uopšte ne žure da se vrate u srpsku prestonicu. Sa druge strane, često se čuju sa brižnom majkom, kojoj je odlazak na spavanje bez naslednika "najkritičniji".

Bojan Vasković
foto: Youtube

- Anđelina i Mihajlo navikli su da ih ja uspavljujem. Nekako su te noći uvek rezervisane za mene, dok je tata zaslužan za dnevno animiranje. Vole da ih ušuškam. Budući da je ovo naše prvo razdvajanje na duže, prve dve večeri Anđelina je tražila da je pozovem i pričam priču, narednih dana bilo je već lakše.Čini mi se da je meni teže ovo palo nego njoj. Šalu na stranu, drago mi je što nije u Beogradu po ovoj vrućini i što uživa na moru – istakla je Aleksandra za medije, dok Bojan tvrdi kako mu odmor prolazi u najboljem redu.

- Sve je super, divno se družimo – otkriva on.

Bonus video:

12:00

ESPRESO MODNA POLICIJA: Milica Pavlović

(Espreso/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.