ĆERKA POZNATE GLUMICE SE POJAVILA NA CRVENOM TEPIHU, SVET NA TRENUTAK ZBUNJEN! O njenom IZDANJU sada svi govore!
Foto: Printscreen

AUUUU!

ĆERKA POZNATE GLUMICE SE POJAVILA NA CRVENOM TEPIHU, SVET NA TRENUTAK ZBUNJEN! O njenom IZDANJU sada svi govore!

Objektivi mnogih fotografa su bili upereni u oca i ćerku kojoj je to bilo prvo pojavljivanje na crvenom tepihu.

Objavljeno:

Američka glumica Džulija Roberts (53) i snimatelj Danijel Moder (52) poznati su kao jedan od najskladnijih holivudskih parova i u braku su od 2002. godine.

Supružnici imaju troje dece, pa se Danijel sada pojavio s njihovom ćerkom Hejzel (16) na filmskom festivalu u Kanu, gde je bio zbog premijere filma "Flag Day", na kom je odradio posao direktora fotografije.

Objektivi mnogih fotografa su bili upereni u oca i ćerku kojoj je to bilo prvo pojavljivanje na crvenom tepihu. Danijel je nosio crno klasično odelo, dok je plavokosa Hejzel blistala u čipkastoj košulja-haljini.

hazel
foto: Profimedia

Sa smeškom na licu su pozirali, pri čemu je Moder zagrlio ćerku, pa su pokupili simpatije mnogih. Javnost komentariše da je Hejzel savršen miks Danijela i Džulije jer izgledom podseća na oca, a držanjem na majku.

Međutim, ono o čemu ceo svet priča jeste njen izgled - za neke čak i "šokantno opušteno" izdanje, te lice na kom nema čak ni sjaj za usne, kao i kosa vezana "kao da je krenula do marketa".

Inače, glumica i snimatelj retko se pojavljuju u javnosti sa svojom decom i retko dele njihove fotografije na Instagramu. Supružnici su dobili ćerku i njenog brata blizanca Pinoa 2004. godine. Imaju i mlađeg sina Henrija koji je rođen 2007. godine.

Podsetimo, Džulija i Danijel zaljubili su se na setu filma "The Mexican" 2000. godine dok je on još uvek bio u braku s šminkerkom Verom Stemberg (48), kojom se oženio 1997. Ni glumica nije bila slobodna, nego u vezi s kolegom Bendžaminom Bratom (57), koga je u suzama ostavila.

Roberts i Moder napustili su svoje partnere i započeli vezu, a ona je svojevremeno rekla da nisu mogli da ignorišu ono što se događalo među njima na snimanju.

- Odmah sam se zaljubila u njega. Želela sam da budem s njim. Nisam mogla da prestanem da razmišljam o njemu, a znala sam da ću biti u problemu - ispričala je Džulija.

Naime, Moderova porodica krivila je glumicu da je uništila njegov brak s Verom, a nekoliko dana nakon što su objavili svetu da su zajedno, snimateljeva majka Patricija je umrla. Ona je podržavala sina i njegovu ljubav s Džulijom, ali ostatak porodice tvrdio je da je preminula od srčanog udara zbog stresa koji joj je priuštila afera Danijela i Džulije koja je tada tresla Holivud.

Pokazalo se na kraju da su Moder i Roberts ispravno odlučili što nisu zanemarili svoju ljubav jer su i danas skladan par kojima se mnogi dive.

Bonus video:

04:41

Ceca Kitić o problemu sa bankom i periodu kada je zamalo ostala na ulici!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.