NAŠA PEVAČICA IZJAVILA NEŠTO ČUDNO: Tvrdi da ne vodi računa o zdravlju, ali da je VRLO POROČNA!
Foto: printscreen

au

NAŠA PEVAČICA IZJAVILA NEŠTO ČUDNO: Tvrdi da ne vodi računa o zdravlju, ali da je VRLO POROČNA!

Stalno sam kuburila sa kilogramima i to moram da priznam

Objavljeno:

Pevačica Anđela Vujović, poznatija kao Angelina, kaže da ne vodi toliko računa o fizičkom izgledu, ali se u poslednje vreme trudi da barem krene u teretanu kako bi pokušala da održi vitku liniju.

- Manje vodim računa o zdravlju, ali se trudim da to ispravim i postanem bolja verzija sebe. Korona me jeste opametila, ali moram još da se potrudim da svoje navike ispravim. Čak sam krenula i u teretanu, počela sam da vežbam i dovedem liniju koliko toliko u dobru formu. Stalno sam kuburila sa kilogramima i to moram da priznam. Jedno vreme sam se gojila od nezdrave hrane, onda sam opet mršavila kako bih se dodatno sredila. Kod mene nekako ide taj ciklus. Prvo se gojim, a onda mršavim. Navikla sam na takav tempo života, pogotovo kada sam imala kasno nastupe i kada sam osećala glad posle istih. Sada ne nastupam i možda je ovo bilo idealno vreme da smršam. Ali na kraju svega, sada sam sve vreme tu negde sa kilažom kako mi i odgovara. Smatram da sam još uvek mlada da bih preterano vodila računa o ishrani, ali svakako se pazim da nešto ne pogrešim. Na svu sreću imam dobar metabolizam – kaže Angelina za „Zdrav život“ i otkriva šta se najčešće nalazi na njenom meniju.

Angelina
foto: Youtube printscreen

Pevačica otkriva da je dovoljno poročna, taman toliko da bude kul. Ovog puta nije precizirala o čemu je reč, ali je navela čitaoce da se zapitaju šta je to toliko misteriozno u njenom slučaju.

Bonus video:

03:57

Uslovi za povratak mladih na seosko imanje

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.