HOLIVUD JE BIO OPČINJEN NJOM, A ONDA JE PREKO NOĆI SAMA SEBI UNIŠTILA KARIJERU: Navodila je devojčicu na UBISTVO!
Foto: Profimedia

tužno

HOLIVUD JE BIO OPČINJEN NJOM, A ONDA JE PREKO NOĆI SAMA SEBI UNIŠTILA KARIJERU: Navodila je devojčicu na UBISTVO!

Kako je slavna lepotica preko noći sebi uništila karijeru?

Objavljeno: 19:56h

Model Krisi Tajgen priznala je da je "depresivna" i "izgubljena" otkako se povukla iz javnog života nakon što je proteklih nedelja bila praktično javno "linčovana" jer su iscureli njeni tvitovi iz 2011. u kojima je tada 16-godišnjoj starleti Kortni Stoden poručila da "treba da se ubije".

"Zapravo ne znam šta da kažem... Čudno mi je da se pretvraram da se ništa nije dogodilo u ovom onlajn svetu, ali osećam se apsolutno grozno u stvarnom životu. Izlazak iz kuće je s*anje i ne osećam se dobro, jer sam kod kuće sa svojim mislima, a depresija trči u mojoj glavi. Ono što znam jeste da način na koji se nosim sa ovim nije pravo rešenje. Osećam se izgubljeno i moram da ponovo pronađem svoje mesto, očajnički želim da komuniciram sa vama, ljudi, umesto da se pretvaram da je sve u redu. Ne želim da bude ikako drugačije", započela je ona svoje izlaganje.

Krisi Tajgen
foto: Profimedia

Krisi je dodala da je biti deo "kluba odbačenih" neverovatno iskustvo, ali da je naučila mnogo novih stvari kroz to.

"Samo nekoliko vas može to da razume i nemoguće je znati dok se ne obrete u tome. Teško je govoriti o tome jer zvučite kao da kukate i žalite se, a očigledno ste uradili nešto pogrešno. To je s*anje. Ovde nema pobede. Sve što znam jeste da vas volim, nedostajete mi, i bio mi je potreban ovaj trenutak iskrenosti sa vama jer sam umorna od svakodnevnog mučenja. Ne znam da li je bio dobar potez reći sve ovo, jer ću verovatno biti kritikovana, ali ne mogu više da ćutim", zaključila je proslavljena 35-godišnjakinja.

Podsetimo, nedavno se ispostavilo da je Krisi, uprkos tome što se već nekoliko godina bori protiv govora mržnje na Internetu, u prošlosti i sama bila sajber nasilnica. Pored pomenutih okrutnih tvitova o Stodenovoj, ona je potkačila i Lindi Lohan, a 2013. je tada 9-godišnju Kvanzane Volis, koja je bila nominovana za Oskara, nazvala drskom, a njenu majku "ku*vom".

Kreator Majkl Kostelo optužio je Krisi da ga je ciljano stavila na crnu listu modne industrije, zapretivši brendovima da neće sarađivati sa njima ukoliko su povezani sa Kostelom. Dodao je da je to dovelo do njegovih samoubilačkih misli.

Na listu ljudi koji su Tajgenovu optužili za različite vidove mlatretiranja upisala se i kamerunska pevačica Densija koja je tvrdila da ju je Krisi namerno gurnula i to dva puta na dodeli Gremija, jer je verovala da ju je snimila telefonom.

Nakon skandala Krisi je i sama postala deo sve učestalije "kulture otkazivanja" u Holivudu, a brojni brendovi su iznenada prekinuli saradnju sa njom i postala je "persona non grata". Ono što donekle olakšava situaciju slavne lepotice je činjenica da je udata za čuvenog pevača Džona Ledženda i da ima brojna bliska prijateljstva u svetu šoubiznisa.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.