NE NAPUŠTAJU IH NEVOLJE! DEJAN I DALILA DRAGOJEVIĆ HITNO POZVALI POLICIJU: Uhvatili lopova i oglasili se odmah!
Foto: Printscreen/Youtube

objavili i video

NE NAPUŠTAJU IH NEVOLJE! DEJAN I DALILA DRAGOJEVIĆ HITNO POZVALI POLICIJU: Uhvatili lopova i oglasili se odmah!

Dalila objavila video sa nadzorne kamere i upozorila.

Objavljeno:

Dalila i Dejan Dragojević, bivši rijaliti učesnici "Zadruge" i "Parova" su doživeli veliku neprijatnost po dolasku u stan u Sarajevu.

Dalila se odmah oglasila na svom Instagram profilu, kako bi upozorila sve ljude, na opasnost, te objavila i video sa nadzorne kamere.

Kako je navela Dragojevićeva, radi se o lopovu, koji nije znao da postoji nadzorna kamera u hodniku zgrade, te je apelovala komšijama i svojim fanovima da pripaze, te objavila video gde se jasno vidi kako momak uzima Dejanove patike, a potom kada je video kameru beži:

- Oprez, pažnja svim ljudima! Malopre smo stigli u stan u Sarajevo! Deki je svoje patike ostavio ispred vrata, jer smo planirali uskoro da izađemo iz stana. Lopov je došao, kao što možete videti na kameri i ukrao patike. Kada je ugledao našeg komšiju, brzo je patike spustio kod njegovih vrata. Nije znao da postoji kamera koja nadgleda celi naš hodnik! Naš komšija nakon što je ušao u stan, brzo je vratio kamere i video o čemu se radi! Stigao ga je blizu naše zgrade i prijavio policiji, jer je kod njega našao još patika! - napisala je ona.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.