TRAGIČNA SMRT! POGINULA POZNATA INFLUENSERKA: Skotrljala se niz liticu dok je pravila SELFI!
Sofi Čeung, Foto: Instagram printscreen

TUGA

TRAGIČNA SMRT! POGINULA POZNATA INFLUENSERKA: Skotrljala se niz liticu dok je pravila SELFI!

Tragični incident dogodio se nakon što je Sofija s tri prijateljice krenula na izlet u park Ha Pak Lai

Objavljeno:

Svet se šokirao vešću o tragičnoj smrti influenserke Sofije Čeung (32) koja je poginula nakon što je pokušala da uhvati savršen selfi s opasne i strme litice, javlja britanski medij The Sun.

Čeung je poznata po prelepim fotkama koje je uspela da uhvati na svojim putovanjima u prirodi, a ovaj put htela je da se snimi na litici iznad vodopada kada je skliznula.

Tragični incident dogodio se nakon što je Sofija s tri prijateljice krenula na izlet u park Ha Pak Lai u subotu oko 11 sati.

Krenula je iznad slapa Ananas u parku, lokalitetu popularnom među planinarima, kad je izgubila ravnotežu i pala pet metara u provaliju.

Užasnuti svedoci odmah su pozvali hitnu pomoć koja je vrlo brzo stigla, ali po dolasku u bolnicu proglasili su je mrtvom. Influenserka je često objavljivala fotografije na kojima je pozirala na rubovima strmih litica te je tvrdila na svojim profilima "život bi trebalo biti zabavan, a ne dosadan."

Ona nije prva koja je stradala na ovaj način. Podsetimo, prošlog januara je jedna Indijanka poginula dok je takođe snimala selfi u blizini vodopada.

Bonus video:

12:00

ESPRESO MODNA POLICIJA: Milica Pavlović

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.