Rekle DA i postale bogatašice! Zajedno teške 200 milijardi $: 10 Srpkinja koje su se udale za milionere! (FOTO)
Foto: Dragan Kadić, Profimedia

al' ček da im vidite mužiće

Rekle DA i postale bogatašice! Zajedno teške 200 milijardi $: 10 Srpkinja koje su se udale za milionere! (FOTO)

Jeste da nije važno samo dobro se udati, a pod tim "dobro" naravno mislimo na materijalnu obezbeđenost, već je bitna ljubav, strast, privlačnost, da vas partner razume, da je dobar prema vama blabla...
Objavljeno: 22:31h

Ali dajte ljudi, pa svi smo mi i više nego svesni gde živimo, tako da se ne lažemo, vizija srpskih princeza i njihovih prinčeva na belom konju obično podrazumeva i pune džepove, odnosno bankovne račune, sefove i ko zna kakve još štekove.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Ne kažemo da su dame sa našeg spiska besumučno jurcale za tim i služile se onom Makijavelijevom da cilj opravdava sredstvo, jer nije samo izgled dovoljan za dobru udaju, već ćemo pretpostaviti samo da su imale sreće, a bogami pre svega i pameti.

E pa da krenemo od onih srećnih u miliončićima, posle ćemo preći na veće sume...

Marija Karan

Glumica je silno želela da izgradi karijeru u Americi, gde je na kraju upoznala filmskog agenta Džoela Lubina.

Džoel je holivudski producent i agent koji zastupa neke od najvećih holivudskih zvezda: Toma Kruza, Kolina Farela, Zeka Efrona, Rejfa Fajnsa, Dženifer Aniston, Eštona Kučera i noge druge.

Radio je i kao producent i bio u ekipi filmova „All is lost“ sa Robertom Redfordom i „Confidence“ s Rejčel Vajs i Dastinom Hofmanom.

Takođe, Marijin muž je jedan od glavnih ljudi u „Creative Artists Agency“, vodećoj agenciji za pronalaženje talenata u oblasti sporta i zabave sa sedištem.

Marija i Džoel venčali su se u Beogradu 2014. godine, a prošle godine dobili su i sina Marca Lea.

Miki moj @milanwrld celebrating our friends wedding ! #besties missing bestie@ninasenicar ????????????????❤️

A photo posted by Marija Karan (@marakaran) on

Kaja Ostojić

I Kaya je zabola premiju, pa se pre godine udala za svetski poznatog di-džeja Vita Lućentea koji nastupa pod pseudonimom Džunior Džek.

U njenom slučaju zaista je proradila treća sreća s obzirom da je pevačici ovo treći brak, pa je vala zaslužila svaki dinar.

????????????

A photo posted by ???? Katarina Ostojic KAYA ???? (@kaya_ostojic) on

Didi Janković

Još jedna pevačica i rođena sestra teniserke Jelene Janković, a od pre par godina i kreatorka - Didi, udala se za 20 godina starijeg biznismena Danijela Rokvića.

Danijel je poznati IT stručnjak i biznismen koji u svom vlasništvu ima nekoliko kompanija, a među njima su i TV mreže koje se bave internetom.

Svojoj Didi Danijel ispunjava sve zahteve i maltene svakodnevno je obasipa skupim poklonima, a čak je u njihovom dupleksu napravio i lift, pošto je pevačici predstavljalo problem da koristi stepenice s obzirom da je stalno u štiklama.

Pa dobro bitna je pažnja, nije ni čudo što ga Didi toliko voli...

foto: Damir Dervišagić
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.