OVO JE ROĐENI BRAT GLUMCA GORANA BOGDANA! NEVEROVATNO LIČE: Bavi se MUZIKOM, ima anđeoski glas i TOP JE FRAJER!
Foto: Printscreen

OTKRIVAMO

OVO JE ROĐENI BRAT GLUMCA GORANA BOGDANA! NEVEROVATNO LIČE: Bavi se MUZIKOM, ima anđeoski glas i TOP JE FRAJER!

Brat Gorana Bogdana je samo takav zavodnik.

Objavljeno:

O privatnom životu glumca Gorana Bogdana zna se veoma malo. Više nego uspešnu karijeru gradio je dobrim ulogama i odličnim filmovima, a nesebična podrška u svakom momentu stizala mu je od njegovih najmilijih. Javnost zna da Goran Bogdan ima tri brata i dve sestre i da mu je porodica na prvom mestu.

Ipak, da ste negde na ulici sreli jednog od braće popularnog glumca, ostali biste u čudu da to, ipak, nije on lično. Brat Gorana Bogdana Josip bavi se muzikom i njih dvojica neverovatno liče. Josip živi i radi u Zagrebu i tamošnji mediji i te kako pišu o njemu.

Josip je veoma aktivan na društvenim mrežama, pa često obraduje publiku novim singlom, a Goran Bogdan to odmah podeli sa svojom publikom. Inače, i Goran se kao tinejdžer bavio muzikom, svirao je gitaru u bendu „Luni Meugim“ koji i danas postoji.

Ljubav između Gorana i Josipa je nemerljiva, a mlađi brat ga je čak jednom prilikom nazvao drugim ocem. Zanimljivo je da imaju isti nadimak na „Instagramu“, a jedan drugom često lajkuju i šaljivo komentarišu fotografije.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.