MILICA PAVLOVIĆ SNIMA VRELE SCENE SA VIN DIZELOM?! Kada je bude video pašće u nesvest, angažovaće ceo tim!
Milica Pavlović, Foto: Kurir TV

opa

MILICA PAVLOVIĆ SNIMA VRELE SCENE SA VIN DIZELOM?! Kada je bude video pašće u nesvest, angažovaće ceo tim!

Pevačica ne pada na prvu.

Objavljeno:

Pevačica Milica Pavlović jedna je od najvećih zvezda mlađe generacije, a sada je vreme za novu eru u njenoj karijeri.

Milica Pavlović
foto: Kurir TV

Milica će glumiti u seriji koja će uskoro imati priliku da vidi pod nazivom "Pevačica", koja je podigla veliku prašinu jer se pisalo da je u pitanju ekranizacije života brutalno ubijene pevačice Jelene Marjanović.

Milica Pavlović
foto: Kurir TV

Ipak, kreatori serije tvrde da je ona samo inspirisana zločinom koji se dogodio 2016. godine, a Milica je pred kamerama priznala da je imala veliku tremu dok je snimala prvu sezonu serije.

- Samim kada sam saznala ko stoji iza serije, a to je Gaga Antonijević i Nataša Drakulić i kakva je ekipa, već to je za mene bio teret. Pored toga dobijam i ulogu pevačice, znači u pitanju je glavna uloga i serija će se emitovati na nacionalnoj televiziji i naravno da postoji neka doza odgovornosti - rekla je pevačicva, dodajući da je serija već dobila i drugu sezoni i da će gledaoci imati priliku da je gleda i u nastavku.

Pevačica je pre nekoliko godina izjavila da bi volela da snima vrele scene sa svetski poznatim Vin Dizelom, pa sada ko zna, možda mu je sada sve bliže.

- Ma, on će pasti u nesvest kada me vidi u seriji i kako sam ja to odglumila. Angažovaće svoj tim da dođe kako znaju i umeju dođu do mene. Naravno, ja neću pristati na prvu, mora malo da se potrudi - rekkla je kroz smeh Milica Pavlović.

Bonus video:

12:00

ESPRESO MODNA POLICIJA: Milica Pavlović

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.