ZVEZDU GRANDA OPČINIO VODITELJ TOKOM EMISIJE: Čašćavala ga komplimentima: "ZBUNILA SAM SE KOLIKO SI LEP"!
Lena Čolak, Foto: Kurir TV

opasnica

ZVEZDU GRANDA OPČINIO VODITELJ TOKOM EMISIJE: Čašćavala ga komplimentima: "ZBUNILA SAM SE KOLIKO SI LEP"!

Proslavila se učešćem u muzičkom takmičenju Zvezde Granda, a od tada do danas postala je jedna od popularnijih mlađih pevačica.

Objavljeno: 12:00h

Pažnju javnosti privukla je drugačijim izgledom, kojim se izdvojila od ostalih takmičara. Prepoznatljiva je po jedinstvenoj boji kose, ali i pevanju, a na radost publike i fanova objavila je novu letnju pesmu "Najbolji drugovi".

Da li je nekada bila zaljubljena u najboljeg druga, i da li joj se desila takva ljubav kao u novoj pesmi, otkrila je Lena Čolak u "Pulsu Srbije" na Kurir televiziji.

Lena Čolak
foto: Kurir TV

- Ja sam autor pesme, ona je letnja, pevljiva i za mlađu populaciju. Ne bih da otkrivam da li je inspirisana mojim životom, ali mi se događalo da se zaljube u mene. Ranije sam prekidala te odnose, ali sada se možda i kajem - rekla je pevačica.

Iako su joj prijatelji izjavljivali ljubav, veru u muško-ženka prijateljstva još nije izgubila.

Kako navodi, muškarci joj je najčešće udvaraju preko Instagrama, što joj mnogo smeta.

- Uglavnom mi pišu preko društvene mreže, prilaze mi, ali ne onoliko koliko bi trebalo. Obično mi se jave posle nekog izlaska kako nisu smeli da mi priđu, ja ne razumem zašto.

Lena Čolak
foto: Kurir TV

- Nisu hrabri, ja kad mi neko priđe, uvek pohvalim, čak iako nije moj tip.

Skupe poklone ne prihvata i kako kaže važno joj je da sa muškarcem bude jednaka.

- Ne prihvatam poklone koje ne mogu da uzvratim. Ako ja nekome ne mogu da poklonim nešto od 10.000 ni ne prihvatam takav pokolon. Jednostavno volim da budemo jednaki - kaže Lena.

Lepa pevačica je otkrila i da je sada sama i da je jako teško da se razumeš sa nekim ko nije iz iste profesije.

Lena Čolak
foto: Kurir TV

- Ja se divim onima koji nisu iz naše profesije, a zabavljaju se sa nekom poznatom osobom. To je jako teško, evo da li bi ti mogao? - presekla je pitanjem voditelja, nakon čega mu je udelila salvu komplimenata.

- Ti si jako lep, to sam ti rekla i kada sam te videla. Baš sam se zbunila koliko si lep - rekla je Lena voditelju Milošu Anđelkoviću, koji joj je uzvratio prijatnim komplimentima.

- Mi smo iz skoro iste profesije, eto ja bih mogao da razumem tvoj posao - naveo je voditelj kroz osmeh, a mnogi su komentarisali kako je lepa pevačica opasna.

Bonus video:

12:00

ESPRESO MODNA POLICIJA: Milica Pavlović

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.