SLEDI ŽESTOK RAT?! ANA NIKOLIĆ NA NASTUPU PONIŽAVALA RASTU? Uništila mu je AUTO I ŽIVOT, a onda je POENTIRALA!
Foto: DAMIR DERVIŠAGIĆ, KURIR

HIT

SLEDI ŽESTOK RAT?! ANA NIKOLIĆ NA NASTUPU PONIŽAVALA RASTU? Uništila mu je AUTO I ŽIVOT, a onda je POENTIRALA!

Da li to Ana Nikolić proziva bivšeg?

Objavljeno: 18:28h

Ana Nikolić ne prestaje da privlači pažnju svojim ekscentričnim ponašanjem i izjavama u javnosti. Za vikend je nastupala u Beču, u jednom klubu, a kako su je sve vreme snimali fanovi i objavljivali to na Instagram, mogli smo svašta da čujemo i vidimo.

Prvo, Ana je sve vreme jedva držala ravnotežu i uspevala da igra kako treba, verovatno zbog visokih potpetica. Njeno lelujanje na bini privuklo je dosta pažnje ljudi koji su to komentarisali vrlo dosetljivo i duhovito. Zatim, i pevanje je bilo manje-više upitno, bar po onome što smo mogli da vidimo na snimcima na društvenim mrežama, na kojima se čuje da Ana uglavnom publici prepušta horsko pevanje svojih hitova.

Ana Nikolić
foto: Instagram

Ali ono što je svakako najzanimljivije jeste da je Nikolićeva potkačila jednog od svojih bivših. Barem tako misle njeni fanovi koji su o tome pisali na društvenim mrežama.

Dok je izvodila svoj hit "Bilo je lepo", u deonici koja treba da glasi: "I tako mi je lepo pričao, i tako me je lepo lagao, i meni je tako lepo svašta na pamet padalo", umesto toga, ona je rekla: "I tako mi je lepo pričao, i tako me je lepo lagao, i ja sam mu s**bala i auto i život i sve."

Iako nije otkrila na koga se to odnosi, mnogi pretpostavljaju da je provocirala bivšeg mužaStefana Đurića Rastu, što su komentarisali na društvenim mrežama.

Za takve sumnje postoji povod jer se to zaista desilo. Ana je prema sopstvenom priznanju pre nekoliko godina uništila automobil tadašnjem dečku Rasti. Dok su se zabavljali, reper joj se nije javljao na telefon, pa je Nikolićeva posumnjala da joj je neveran. Otišla je do njegove zgrade i napravila kuršlus.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.