NERASPOLOŽENA, OTEČENA I BESNA! MAJA MARINKOVIĆ PRESEKLA: "Nikada nije bio incident kao sinoć, kukavički je bilo"
Foto: Espreso

donela odluku

NERASPOLOŽENA, OTEČENA I BESNA! MAJA MARINKOVIĆ PRESEKLA: "Nikada nije bio incident kao sinoć, kukavički je bilo"

Oglašavanje Maje Marinković nakon svih skandala u finalu.

Objavljeno:

U emisiji "Premijera" danas su bili gosti brojni finalisti, a među njima je i Maja Marinković, koja je na imanje došla sa ocem Radomirom Marinkovićem Takijem, te su oboje prokomentarisali sukobe od sinoć i Majinu ljubav Marka Janjuševića Janjuša.

- Nemam ja zeta za sada. Ja sa njim nemam ništa, niti ću imati. Ima jedan potencijalni kandidat, nema jahtu, ali je pola Švedske njegovo. Ne mogu da kažem to ime, to je slatka tajna. Maja ga ne zna još, on je pisao, slao slike, divan jedan gospodin, malo stariji od Maje, ima tridesetak godina - rekao je Taki koji je našao novog dečka za svoju ćerku, a onda je i sama Maja prokomentarisala sve.

- Definitivno sam ga volela i volim ga, ljubav ne može da se ugasi preko noći, ali otac mi je na prvom mestu, sećaš se prošle godine kako mi je bilo teško, a sada sam se probudila i nisam osetila potrebu za njim zbog one scene od sinoć. Nisam ja neko ko pravda sebe, za svađu je potrebno dvoje. Ne mogu da mu pređem preko onih reči koje je uputio mom ocu. Rekla sam to više puta, ali nikada nije bio incident kao sinoć - rekla je Maja, pa nastavila:

Maja Marinković
foto: Instagram

- Znam da nisam laka, ali Janjuš zna odlično kako bi branio svoje dete, treba da ima razumevanja za Takija. On je rekao da je Janjuš za njega vazduh, trebalo je da ga iskulira, a ne da se unosi u lice mom ocu. Ja se neću spuštati na taj nivo. Kukavički je bilo, ne bi neki smeli nešto da urade da tu nije bilo obezbeđenja. - rekla je Marinkovićeva i otkrila da li postoji šansa da oprosti Janjušu:

- Stojim iza toga da ne mogu da nastavim sa Janjušem, obećala sam ja to više puta, ali prekršila jer sam ga volela. On je već napravio glupost u "Zadruzi 1", pa u "Zadruzi 3" sa Ivanom neka afera, pa sa mnom. Onda tu vidimo kakav je karakter, ja neću da opravdavam sebe, ali ne moram da polažem račune detetu, partneru. Jako mi je loše bilo juče, ali ne mogu nikoga da stavim ispred svog oca - zaključila je Maja.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.