GOCA TRŽAN OTKRILA ZAŠTO NIKADA NE BI IŠLA POD NOŽ: "Neću veštačke grudi, ne znam ni šta ću s ovim!"
Goca Tržan, Foto: Instagram printscreen

bez dlake na jeziku!

GOCA TRŽAN OTKRILA ZAŠTO NIKADA NE BI IŠLA POD NOŽ: "Neću veštačke grudi, ne znam ni šta ću s ovim!"

Naime, ona je ljubitelj sitnih neprimetnih korekcija u granicama normale koje i sama praktikuje, ali ne ide više od toga.

Objavljeno:

Pevačica Goca Tržan, za razliku od većine koleginica sa estrade, nije podlegla vidljivim estetskim zahvatima, niti izmenila lični opis.

Goca Tržan
foto: Zorana Jevtić

Tokom boravka u Banjaluci, gde je došla sa suprugom Radomirom Novakovićem kao specijalni gost muzičkog festivala, Goca je ispričala kako uspeva da održava svoju svežinu bez odlaska pod nož, a i koje posledice nosi zbog situacije sa koronavirusom.

„Veštačke grudi mi ne trebaju, ne znam šta ću ni sa svojim prirodnim, a kamoli mačije oči sa kojima izgledaš kao kreten. Meni se to stvarno ne dopada i nije moja estetika. Nemam ništa protov veštačkih zahvata i svako radi ono što mu se sviđa. Ja sam za to da uvek izgledaš lepo i pomalo napućeno. To je dovoljno (smeh). Mislim da sve što je otišlo u transvestiju je previše. Zalažem se samo za sitne korekcije poput botoksa i filera, ali je bitno da i dalje ličimo na sebe. Međutim, kada se pogledate u ogledalo, ono što je unutra ne možemo da promenimo“, rekla je pevačica.

Bonus video:

00:15

CECA MOKRA DO KOŽE PEVA I NE STAJE! DEČKA JE ODUŠEVILA: Bogdan javno pokazao koliko je ponosan na nju, poruka će vas RAZNEŽITI!

(Espreso/Nova S)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.