MAJA MARINKOVIĆ NAKON ONESVEŠĆIVANJA POTPUNO IZNENADILA: Sve se preokreće nakon završetka, NAJAVLJEN KRAJ? (VIDEO)
Foto: Espreso

prelomila

MAJA MARINKOVIĆ NAKON ONESVEŠĆIVANJA POTPUNO IZNENADILA: Sve se preokreće nakon završetka, NAJAVLJEN KRAJ? (VIDEO)

Marinkovićeva otkrila koji su joj dalji planovi i šta će biti sa Janjušem.

Objavljeno:

Marko Janjušević Janjuš i Radomir Marinković Taki večeras su se u više navrata sukobili, što je teško palo Maji Marinković, kojoj se slošilo od stresa.

Marinkovićeva je osvojila 10. mesto u rijalitiju, a eksluzivno za naš portal je otkrila sve o Janjuševom sukobu sa njenim ocem, da li će moći to da mu oprosti i da li će mu se uopšte javiti nakon svega što se izdešavalo.

Maja Marinković
foto: Espreso

- Ja sam išla čak i protiv očeve reči da sačuvam ljubav sa Janjušem... mislim da bez obzira koliko je Janjuš popio večeras da je mogao da proguta tu knedlu i da se jednostavno suzdrži...da ne iskomentariše to što je Taki rekao da je on za njega vazduh, da ga nije uvredio, ipak je on moj otac, a prvenstveno i Janjup je otac i odlično zna kako bi se on postavio zaštitnički prema svom detetu. - započela je Maja, a onda je otkrila da se neće javiti Janjušu nakon svih dešavanja:

- Čula sam da je pričao u nekim intervjuima o zabrani prilaska...pa neće biti potrebe, ja neću nikoga proganjati, trebam da budem malo svesna sebe ... ja sam ipak nego ko je jako iskren, ko ide srcem, prihvatila sam ga takvog kakav jeste, mislim da to nije poštovao, tako da ja trebam da naučim da više cenim sebe i da stavim roditelje na prvo mesto. - rekla je Marinkovićeva.

Ceo njen intervju možete poslušati u prilogu ispod:

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.