VELIKA TUGA! Poznata tiktokerka (19) izvršila samoubistvo (VIDEO)
Foto: Profimedia

UŽAS

VELIKA TUGA! Poznata tiktokerka (19) izvršila samoubistvo (VIDEO)

Ketlin Loan je otac opisao kao vedru devojku koja se bavila sportom, a njeni snimci na društvenim mrežama su i te kako bili praćeni

Objavljeno: 10:41h

Kejti Loan, mlada Australijanka oduzela je sebi život. Naime, tiktokerka je izvršila samoubistvo, a imala je samo 19 godina, a razlog ovakvog poteza još uvek nije poznat javnosti.

Kejti Loan
foto: Printscreen

Njen TikTok nalog na kojem je objavljivala aktivnosti iz svakodnevnice sa farme u Tasmaniji broji 60.000 pratilaca. Svi koji su pratili njen rad ostali su zatečeni ovim tužnim vestima.

Kejtin otac potvrdio je medijima da je njegova naslednica oduzela sebi život svega dan posle objavljivanja poslednjeg snimka koji je pregledalo preko 55.000 ljudi.

Utučeni tata je svoju ćerku opisao kao nasmejanu devojku i nekoga ko se nije plašio da isprlja ruke vrednim radom, te da ništa nije mogao ni posumnjati.

@catieloane

Answer to @amyliddle75 Keep Your Hats High & Your Shirts Dirty HYDE&STICKS ##australianowned ##australianmade ##hydeandsticks

♬ Crazy Girl - Single Version - Eli Young Band

– Bila je voljena, pozitivno luda mlada osoba, neprocenjive vrednosti za našu porodicu. Ne postoje reči kojima bih opisao tugu. Bila je nasmejana i vredna – rekao je njen otac.

Osim što je bila posvećena društvenim mrežama, Loanova je trenirala australijski fudbal, sport nalik ragbiju.

Od nje su se oprostile brojne kolege i prijatelji na društvenim mrežama. Klub, čiji je bila član, najavio je da će na sledećoj utakmici biti održan minut ćutanja u znak sećanja na nju.

Bonus video:

00:45

Espreso redakcija bira pobednika Zadruge 4!

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.