MILJANA POVRAĆA I PLAČE U ISTO VREME: Potresne scene u Zadruzi pred sam KRAJ RIJALITIJA! (VIDEO)
Foto: Printscreen

užas

MILJANA POVRAĆA I PLAČE U ISTO VREME: Potresne scene u Zadruzi pred sam KRAJ RIJALITIJA! (VIDEO)

Pevač je danas u toku emisije, priznao da se pokajao što je Kulićevoj dao drugu šansu da mu priđe i poprave odnos, a Miljana očigledno veoma teško podnosi njegovu ljutnju na nju, pa ju je tako kamera uhvatila nakon jednog od sukoba sa Mišelom kako povraća i plače u isto vreme

Objavljeno:

Miljana Kulić je pred samo superfinale, ponovo ušla u seriju sukoba sa Mišelom Gvozdenovićem sa kojim je nakratko, kako se činilo uplovila u mirnu luku, ali se sve okrenulo.

Oni se svakodnevno svađaju, a Kulićeva mu je čak zapretila magijom, te mu je uzela na silu majicu i veš kako bi imala za uspomenu kada napuste Imaginarijum.

Pevač je danas u toku emisije, priznao da se pokajao što je Kulićevoj dao drugu šansu da mu priđe i poprave odnos, a Miljana očigledno veoma teško podnosi njegovu ljutnju na nju, pa ju je tako kamera uhvatila nakon jednog od sukoba sa Mišelom kako povraća i plače u isto vreme.

Miljana Kulić
foto: Printscreen

Kulićeva je prvo sedela i pušila cigaretu dok je plakala, a onda je odjednom ustala i otišla do toaleta gde je nastavila da lije suze, ali je od muke počela i da povraća, a kamera ju je snimala sve vreme.

Bonus video:

00:45

Espreso redakcija bira pobednika Zadruge 4!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.