BORA SANTANA NAKON DEBAKLA TVRDI DA JE SVE NAMEŠTENO: Želi da zove MILIČINU sestru!
Foto: Printscreen

opa

BORA SANTANA NAKON DEBAKLA TVRDI DA JE SVE NAMEŠTENO: Želi da zove MILIČINU sestru!

Sve je top - počeo je Bora, a onda otkrio da li je stupio u kontakt sa Miličinom sestrom Mirelom i da li je ispratio prepiske koje su izlazile za vreme njegovog boravka u Zadruzi

Objavljeno:

Finalista koji je napustio Zadrugu dva dana pred superfinale i osvojio 21. mesto u ovoj sezoni je Bora Santana. Napustio je "Zadrugu", a sada se prvi put oglasio nakon izbacivanja iz Bele kuće.

On je otkrio da li mu nedostaje Milica Kemez, ali i i da li se čuo sa njenom sestrom Mirelom.

- Sve je super, niko mi ne nedostaje. Samo neka se roka tamo, nema šta da kažem za to. Sve je top - počeo je Bora, a onda otkrio da li je stupio u kontakt sa Miličinom sestrom Mirelom i da li je ispratio prepiske koje su izlazile za vreme njegovog boravka u Zadruzi:

Bora Santana
foto: Print Screen Youtube

- Video sam prepiske, odmah u studiju mi je Nataša pokazala. Nema nigde, vidi se da je Ermina slagala da je ona rekla da sam ja bio u stanu. Uopšte devojka u prepiskama nije rekla da sam ja bio u stanu. I dalje tvrdim da sam iznameštan. Telefon mi nije u funkciji da je zovem, čim uhvatim internet odmah ću da je zovem, da vidim o čemu se radi. Mnogo je bilo napakovano u Zadruzi, napolju mi niko ne spominje tu priču. Sve mi je jasno, namešten sam od zadrugara, ne znam kojih, idem sad da saznam i šta je tu iznameštano, strašno šta su mi radili. Neću ništa da pričam, idem sad upravo te stvari da rešavam - rekao je Bora.

Bonus video:

00:45

Espreso redakcija bira pobednika Zadruge 4!

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.