POBEDIO U "VELIKOM BRATU", A IZ "ZADRUGE" GA JE IZVELA POLICIJA! Danas je PROFESOR, a nekada je radio BLJAK STVARI!
Foto: Damir Dervišagić

AUUUU!

POBEDIO U "VELIKOM BRATU", A IZ "ZADRUGE" GA JE IZVELA POLICIJA! Danas je PROFESOR, a nekada je radio BLJAK STVARI!

Iako o samom rijalitiju nije imao najbolje mišljenje, u septembru 2017. godine postao je jedan od učesnika šou programa “Zadruga”.

Objavljeno:

Bivši zadrugar Žarko Stojanović svoju rijaliti karijeru započeo je u jednom francuskom tv ostvarenju u kojem je učestvovao sa bratom blizancem Željkom. Rijaliti program mu se očigledno dopao, pa je 2013. godine postao deo šou programa „Veliki Brat VIP“,u kojem je i pobedio.

Iako o samom rijalitiju nije imao najbolje mišljenje, u septembru 2017. godine postao je jedan od učesnika šou programa “Zadruga”. Boravak u zatvorenom prostoru mu je teško pao, tražio je da izađe napolje, a onda je pred kamerama ređao skandal za skandalom. U jednom trenutku njegov sukob sa cimerkom, pevačicom Saškom Karan je eskalirao i gledaoci su bili šokirani scenom koja se odvijala.

Saška Karan
foto: Printscreen

Žarko je došao na ideju da u jednu posudu naspe balegu iz štale, a zatim je njom polio Sašku od glave do pete. Potom je ona sačekala pogodan momenat u kom je sakupila svu njegovu odeću i bacila je u jezero.

Ovo je izazvao fizički obračun između njih dvoje, Stojanović je dobio nekoliko udaraca, da bi potom polomio sve što mu se našlo pri ruci. Pretili su jedno drugom, a sukob se prekinuo kad je policija ušla u rijaliti i odvela Stojanovića.

Žarko Stojanović
foto: Privatna arhiva

Nakon svega što se desilo Žarko se povukao iz domaćih medija. Počeo je da radi na jednom projektu sa kolegama sa fakulteta, te upisao pejzažnu arhitekturu u Parizu, a na društvenim mrežama neretko deli fotografije biljaka koje uzgaja.

Kako je Žarko otkrio on je dobio posao profesora u najstarijoj privatnoj visokoj školi za pejzažnu arhitekturu u Parizu, poznatijoj po skraćeni ESAJ. Reč je o školi koja postoji više od 50 godina i koja ima veliki ugled u Francuskoj i u naučnoj zajednici iz ove oblasti širom sveta.

– Dobio sam posao da predajem o inovacijama u oblasti pejzažne arhitekture - rekao je Žarko za Espreso.rs.

Bonus video:

02:50

ESPRESO TVITER: Ivana Stamenković Sindi

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.