KRISTIJAN I MILICA PUTUJU U TURSKU DA JOJ DA BUBREG?! Ako sve bude kako treba nakon odluke lekara ulaze u proces!
Foto: Nikola Anđić, Printscreen Instagram

auuuu!

KRISTIJAN I MILICA PUTUJU U TURSKU DA JOJ DA BUBREG?! Ako sve bude kako treba nakon odluke lekara ulaze u proces!

Odgovor o tome da li potencijalno može da bude donor treba da dobijem u roku od sedam do 10 dana, kazala je Milica

Objavljeno:

Milica Adamović (30) u potrazi je za donorom bubrega. Među ljudima koji su joj se javili je i Kristijan Golubović, koji je preključe odradio analize kako bi se videlo da li može da bude potencijalni donor organa.

Kada se društvenim mrežama proširio snimak u kojem Milica navodi da nema mnogo vremena i da moli sve one koji žele dobrovoljno da pomognu, a nulta su krvna grupa i imaju više od 25 godina, oglasio se Kristijan Golubović koji je rekao da se čuo sa njom, kao i da će da odradi analize da vidi da li je kompatibilan da joj donira bubreg.

Kristijan Golubović
foto: Printscreen

On je u utorak na svoj Instagram profil okačio fotografiju rezultata testova uz poruku "Za Milicu, od srca". Milica je za "Telegraf" potvrdila da joj je Kristijan poslao rezultate.

- Juče mi je poslao rezultate, danas to treba da pošaljem lekarima u Turskoj. Odgovor o tome da li potencijalno može da bude donor treba da dobijem u roku od sedam do 10 dana. Ukoliko se ispostavi da može da bude donor, treba da idemo u Tursku, gde će da budu rađene dodatne analize, kako bi utvrdili da li je kompatibilan da donira bubreg - kaže Milica.

Bonus video:

12:00

ESPRESO MODNA POLICIJA: Milica Pavlović

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.