AUTOBIOGRAFSKA? Slavica Ćukteraš objavila pesmu ŠOKANTNOG NAZIVA, sama je pisala tekst! O ovome bruji Balkan!
Foto: Promo

opa!

AUTOBIOGRAFSKA? Slavica Ćukteraš objavila pesmu ŠOKANTNOG NAZIVA, sama je pisala tekst! O ovome bruji Balkan!

Nakon što je na samom početku godine objavila svoj muzički šou "Slavica back to 2000's", pevačica Slavica Ćukteraš rešila je da svoje fanove obraduje novom pesmom.

Objavljeno:

Ono što je drugačije kod ove pesme u odnosu na sve ostale koje je do sada snimila jeste činjenica da je za nju sama napisala tekst, te se može reći da je ova numera za nju veoma lična.

Takođe, nešto što je mnogima već privuklo pažnju jeste i to da je pesma neobičnog i provokativnog naziva "Za kurvara". Ovog puta Slavica je rešila da nikoga ne ostavi ravnodušnim, a visokobudžetni spot koji je snimila obiluje kostimima koji su pravljeni specijalno za nju.

slavica ćukteraš
foto: Promo

Kako bi sve bilo savršeno i onako kako je zamislila, pevačica je snimala spot dva puta dok nije bila u potpunosti zadovoljna, a jedna od stvari koja pokazuje koliko je cela produkcija ozbiljna jeste i to što je na 3D printeru odštampana zlatna kruna rađena po njenoj meri.

- Prvi put sam se sama upustila u pisanje teksta za svoju pesmu. To do sada nikada nisam radila. Razmišljala sam o žensko - muškim odnosima i kako se u našem društvu zapravo gleda na žene, a kako na muškarce. Verujem da će se mnoge devojke i žene pronaći u stihovima. Nikad nisam uradila nešto ličnije od ovoga - poručila je Slavica.

slavica ćukteraš
foto: Promo

Bonus video:

12:00

ESPRESO MODNA POLICIJA: Milica Pavlović

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.