STIŽE BEBA! MIA BORISAVLJEVIĆ PRIZNALA KADA JE ZAKAZAN CARSKI REZ: Partner joj neće prisustvovati porođaju!
Foto: ATA IMAGES

odlučeno

STIŽE BEBA! MIA BORISAVLJEVIĆ PRIZNALA KADA JE ZAKAZAN CARSKI REZ: Partner joj neće prisustvovati porođaju!

Mia otkrila kada joj je zakazan carski rez.

Objavljeno:

Pevačica Mia Borisavljević sitno broji do porođaja.

Ona i njen partner, pevač Bojan Grujić, očekuju devojčicu, a s obzirom da imaju ćerkicu Emu i sve su ovo prošli pre samo tri godine, Mia nam je otkrila da nisu previše uzbuđeni ni uplašeni.

Termin za porođaj mi je u subotu, za samo tri dana. Nisam uplašena ni uzbuđena, imam osećaj kao da idem kod zubara, kaže Mia za 24sedam kroz smeh i dodaje da će se poroditi carskim rezom.

Zakazan mi je carski rez, doktor je tako odlučio. Ne pitam se tu ja mnogo, kaže nam pevačica i dodaje da će je Bojan odvesti u bolnicu.

– Bojan će me odvesti u bolnicu, međutim, koliko će on tu moći da se zadrži, zbog epidemije, to je pitanje. Neće sigurno prisustvovati porođaju.

Kako Mia i Bojan već imaju ćerkicu, nisu se mnogo opremali stvarima za naslednicu.

– Sve je spremno. Dosta toga smo već imali, mada smo puno toga i kupili. Sada nam je sve mnogo opuštenije nego prvi put, ne vlada nikakva specijalna euforija. Prvi put je ipak bilo sve nepoznato i bile su mnogo veće pripreme nego sad.

Trogodišnja devojčica Ema, sa nestrpljenjem očekuje seku, a Mia nam otkriva da li smatra da će joj ćerkica biti ljubomorna, kada stigne beba.

– Mislim da neće biti ljubomorna jer je ona, u suštini, dosta zrela i mislim da je dobro ukapirala o čemu se radi. Ona kaže da je uzbuđena i da jedva čeka bebu, ali videćemo šta ona misli da je to “beba”. Videćemo da li na misli da je to njena lutka ili neka njena nova drugarica sa kojom će ići na tobogan (smeh), kaže nam Mia kroz smeh i dodaje :

– Ne mislim da ću joj preterano nedostajati dok sam u bolnici, jer mislim da ću se tamo zadržati samo tri dana, rekla je Borisavljevićeva i otkrila da će imati pomoć pri čuvanju bebe.

– Mi uvek imamo pomoć, od prvog dana od kada se Ema rodila, tako da se tu ništa neće promeniti, završava Mia za 24sedam.

Podsetimo, pevačica je ranije u razgovoru sa ekipom našeg portala otkrila da ćerka Ema priča sa maminim stomakom kao i da joj od nestrpljenja govori “požuri seko”.

– Ćerka jedva čeka! Ona priča sa stomakom i kaže sestri: „’Ajde već jednom! Požuri da se igramo!” Vežba na lutkama kako će čuvati seku. Ja joj kažem da kada nas beba bude budila noću i neće nam baš tako biti zanimljivo, a ona meni kaže: „Pa, daćemo joj mleko”. Ali dobro, videće i ona šta je čeka, da nije to igračka – rekla je kroz smeh pevačica tada.

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.