KRISTIJAN GOLUBOVIĆ BESNO OBJAVIO SLIKU SVOJE LJUBAVNICE: Ima POVERLJIVE informacije, zna šta će biti večeras!
Foto: Printscreen/zadruga

au

KRISTIJAN GOLUBOVIĆ BESNO OBJAVIO SLIKU SVOJE LJUBAVNICE: Ima POVERLJIVE informacije, zna šta će biti večeras!

Miljana je ove nedelje nominovana od strane zadrugara, dok je Kristijanova ljubavnica, Kristina Spalević nominovana od strane publike, uprkos njegovim apelima svojim fanovima da se glasa za nju

Objavljeno: 20:33h

Kristijan Golubović je nedavno diskvlalifikovan iz "Zadruge 4" zbog nasilnog ponašanja i fizičkog obračunavanja sa obezbeđenjem, kako je glasilo u pismu Velikog šefa.

Međutim, celom tom sukobu je prethodio neviđena svađa sa Mijanom Kulić, te su mnogi rekli da je Miljana glavni krivac za diskvalifikaciju, a i sama Miljana je u više navrata rekla da je ona diskvalifikovala Golubovića.

Miljana je ove nedelje nominovana od strane zadrugara, dok je Kristijanova ljubavnica, Kristina Spalević nominovana od strane publike, uprkos njegovim apelima svojim fanovima da se glasa za nju.

One danas ne smeju da imaju kontakt ni sa kim osim sa vođom, kako nalažu pravila rijalitija, jer je večeras izbacivanje, a samim tim su se i zbližile, pa je tako Kristina danas masirala Miljanu i to dok je ležala na podu, što je zasmetalo Kristijanu, te se odmah oglasio:

Kristijan Golubović
foto: Printscreen

- Upravo tako, g*vno se gazi - napisao je Golubović, a onda u komentaru obrazložio da je ljut na Kristinu:

- Još jedna od grešaka koje Kina radi u poslednjim satim Zadruge... Njen normalan, čak prisan odnos sa ovom stokom je nepoštovanje prema meni i mom jako lošem odnosu sa njom - dodao je Kristijan, a mnoge je začudilo što on već sad zna da će Kristina biti izbačena s obzirom da je napisao "poslednji sati".

Da li Kristijan ima informaciju da će Spalevićeva napustiti rijaliti ili smatra da Miljana ima veću podršku, ostaje nam da saznamo...

Bonus video:

09:07

ESPRESO INTERVJU: Filip Vukosavljević

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.