ZLOČINAC ORIĆ ŽELI SADIKA DA ISTERA IZ BOSNE, ALI NI TU NIJE KRAJ: Brutalno isponižavao BEOGRAD i naše klubove!
Foto: Printscreen/Youtube

AU

ZLOČINAC ORIĆ ŽELI SADIKA DA ISTERA IZ BOSNE, ALI NI TU NIJE KRAJ: Brutalno isponižavao BEOGRAD i naše klubove!

Juče je novinarska ekipa iz Srbije posetila Sadika Hasanovića u njegovom Srebreniku, gde im je majka ovog finaliste "Zvezda Granda" rekla da svoje dete nije učila da peva takve pesme

Objavljeno: 16:32h

Ratni zločinac Naser Orić ponovo se oglasio povodom slučaja pevača Sadika Hasanovića. Ovog puta oštro je napao Sadikovu majku zato što je izjavila da sina nije učila da peva pesme i Oriću i zločinu u Kravici.

Juče je novinarska ekipa iz Srbije posetila Sadika Hasanovića u njegovom Srebreniku, gde im je majka ovog finaliste "Zvezda Granda" rekla da svoje dete nije učila da peva takve pesme.

Sadik Hasanović
foto: Printscreen

- Znajući mu oca i majku, žalosno je da se ograđuju da nisu oni dete naučili. Evo ovo ću javno reći, juče je kod njih bila srbijanska novinarka, zamislite njegove majke kad kaže "nismo mi njega to naučili, to peva cela Bosna". Ma kome se ti pravdaš? Oni i dalje pokušavaju da se pravdaju Srbima, onda treba lepo da se pokupe i odu u Srbiju i tamo da žive, ako im je tamo bolje - rekao je Orić.

Ipak, Naser se ni tu nije zaustavio, te je na jedan bezobrazan način izvređao klubove u Beograd pominjajući Sadika u kontekstu sa tim.

"Provodali su ga tamo u Beogradu po nekim birtijama, a onda je on zaboravio i Srebrenicu, zaboravio i Bosnu, mali je poleteo."

Bonus video:

09:07

ESPRESO INTERVJU: Filip Vukosavljević

(Espreso / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.