PRAVA PORODIČNA IDILA! ANA OTPUTOVALA SA DANIELOM I DECOM NA MORE: Izabrali NAJLUKSUZNIJE mesto za boravak!
Ana Sević, Foto: Adria Media TV

lepo

PRAVA PORODIČNA IDILA! ANA OTPUTOVALA SA DANIELOM I DECOM NA MORE: Izabrali NAJLUKSUZNIJE mesto za boravak!

Pevačica otputovala sa mužem i ćerkama

Objavljeno:

Ana Sević uživa u luksuzu od kada je sa Danielom Nedeljkovićem koji joj ispunjava sve želje, a s obzirom na to da se nedavno i udala za njega i medeni mesec je u skladu sa njihovim načinom života.

Ana Sević
foto: Instagram

Ana i Daniel su sa njenom ćerkom iz prvog braka, Lorenom, i njihovom zajedničkom mezimicom Senom otputovali na odmor, ali ujedno i na njihov medeni mesec.

Destinacija koju je Ana izabrala je jedna od najluksuznijih u Grčkoj. Ana je danas objavila fotografiju iz bazena dok uživa sa ćerkicom Senom, koju je rodila pre sedam meseci. Ova fotografija, osim što pokazuje da Sevićeva uživa na odmoru, otkrila je i da letuju u jednom od najskupljih rizorta na Peloponezu gde su izgrađena najlepša odmarališta.

00:03

ANA SEVIĆ UŽIVA U RASKOŠI NA MEDENOM MESECU! Pevačica otputovala sa mužem i ćerkom, ovde se BAŠKARI i pokazuje TOP LINIJU! VIDEO

Ipak, kompleks gde su odseli Ana i Daniel je daleko ispred svih jer osim direktnog izlaza na plažu, ogromnih bazena, raskošnog hotelskog smeštaja, igraonica za decu, najudobnijih soba i spa centra, raspolaže i terenima za golf.

Bonus video:

05:00

DIDI DŽEJ KRSTI ĆERKU NA NJEN 1. ROĐENDAN! Trubači sviraju ispred CRKVE, ona dominira u CRVENOM, a muž je prati u stopu! KURIR TV

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.