PROSLAVA NA MESTU GDE SE PRE 20 GODINA UDALA! VESNA DEDIĆ OTVORILA DUŠU O EMOTIVNOM ŽIVOTU!
Vesna Dedić, Foto: Printscreen

zanimljivo

PROSLAVA NA MESTU GDE SE PRE 20 GODINA UDALA! VESNA DEDIĆ OTVORILA DUŠU O EMOTIVNOM ŽIVOTU!

Iskrena kao i uvek!

Objavljeno:

Spisateljica i voditeljka otkriva da joj je bilo teško da napiše novu knjigu “Izgubila sam sebe”, koja je uveliko u prodaji, zbog straha tokom pandemije, i poručuje da je emotivno ispunjena.

Vesna Dedić
foto: Dragan Kadić

Vesna Dedić oduvek je bila iskrena u intervjuima i volela da podeli i one najintimnije trenutke iz prošlosti sa medijima. Ne krije da je kroz život uvek vodi ljubav, a ovoga puta priznala je i da je zaljubljena. Međutim na pitanje da li ima emotivnog partnera dala je nesvakidašnji odgovor.

- Ne znam šta podrazumevate pod tim emotivnim partnerom. Meni je i kolega partner u svetu novinarsta - pokušala je Vesna da izbegne pitanje, a kada smo pojasnili da mislimo na muškarca u ljubavnom smislu, rekla je:

- Znate vi koliko ja muškaraca volim, volim prosto muškarce kao muškarce. Volim neke iz prošlosti, a najviše ove što mi dolaze. Možda će noćas neki preplivati reku, pa će me zaprositi.

Ipak kada je reč o pisanju, Vesna priznaje da joj je ljubav najveći pokretač, te sve emocije i iskustvo najlakše pretoči na papir.

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.