NJEMU OVO LETO NEĆE BITI PAKLENO! ŽIKA TODOROVIĆ KONAČNO U OČEVOJ KUĆI KRAJ MORA: Tamo je njegov MIR!
Srđan Žika Todorović, Foto: Dragana Udovičić

divno!

NJEMU OVO LETO NEĆE BITI PAKLENO! ŽIKA TODOROVIĆ KONAČNO U OČEVOJ KUĆI KRAJ MORA: Tamo je njegov MIR!

Konačno u očevoj kući u Bigovi

Objavljeno:

Proslavljeni glumac Srđan Žika Todorović decenijama letuje u ribarskom selu Bigova na crnogorskom primorju, gde je nasledio deo kuće svog pokojnog oca, doajena srpskog glumišta, Bore Todorovića.

Srđan Žika Todorović
foto: Aleksandar Jovanović Cile

Međutim, Žika je prošle godine prvi put preskočio letovanje u svojoj oazi mira jer nije mogao da putuje zbog situacije s koronavirusom i obaveza koje je imao u Beogradu.

Glumac će ovu letnju sezonu provesti na obali Jadranskog mora i nadoknaditi sve ono što je propustio. Čim završi poslovne obaveze, pakuje kofere i sa suprugom Anom odlazi u očevu kuću.

Žikin dan na odmoru je jednostavan. Rano se budi, odlazi do prodavnice po namirnice, a onda sedne u restoran i dan započne šoljicom kafe i čašicom rakije. Budući da ga tamo doživljavaju kao domaćina i svi ga vole, nikada ne sedi sam za stolom, te uvek ima društvo za ćaskanje. Spas od vrućine pronalazi u kući na obali, a kada zađe sunce, ima običaj da izađe na mol i baci se u more.

Bonus video:

00:05

POLICIJA REAGOVALA ZBOG DŽEHVE! Teodoru i njene POLUGOLE igračice startovala PATROLA, isplivao SNIMAK sa LICA MESTA! (VIDEO)

(Espreso/Nova S)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.