OGLASIO SE OZLOGLAŠENI NASER ORIĆ: Šta im je dijete krivo!!
Naser Orić/Sadik Hasanović, Foto: Foto: TV Prva/Facebook

nakon takmičenja

OGLASIO SE OZLOGLAŠENI NASER ORIĆ: Šta im je dijete krivo!!

Ozloglašeni Naser Orić stao je u odbranu pevača koji je pevao o klanju Srba sa svega 13 godina

Objavljeno: 19:25h

Ozloglašeni Naser Orić, za portal "Avaza" komentarisao je medijske natpise o takmičaru " koji je došao u finale Zvezde Granda" Sadiku Hasanoviću.

- Ne znam o kakvom klanju pričaju srpski mediji. U pesmi koja se spominje nema nikakvog klanja niti ičega sličnog. To je pesma o bici za Kravicu i ona govori o hrabrosti vojnika Armije RBiH. Pa samo neka pročitaju haške presude i sve će im biti jasno. Ja nisam ratni zločinac i to je isto u Hagu pošteno dokazano. Jedva su dočekali da skrenu pažnju s presude bivšem šefu Državne bezbednosti Srbije Jovice Stanišića i njegovog saučesnika Franka Simatovića koji su zbog zločina osuđeni na po 12 godina zatvora. Imaju presudu, pa neka je pročitaju, nisu u BiH ratovale nikakve paravojne formacije, već jedinice iz Srbije pod kontrolom SDB-a i Stanišića. Šta im je to dete krivo? Ja nisam ratni zločinac. Sa mnom se može fotografisati ko god poželi. Mnogi glumci i pevači imaju fotografiju sa mnom – kazao je Orić.

Podsetimo, finalista Zvezda Granda sa svojim ocem pevao je o klanju Srba i i Naseru Oriću, kada je imao 13 godina.

- Umesto najlepših dana koje bi trebalo da provodim zbog sjajnog rezultata u "Zvezdama Granda", meni se život pretvorio u pakao", napisao je pevač nakon cele situacije na svom Instagram profilu i dodao:

Kada sam zapevao spornu pesmu zbog koje trpim torturu, imao samo 13 ili 14 godina, nisam razmišljao o tome da ona nosi poruku mržnje prema nekome. Bio sam klinac.

Volim svoju zemlju, ali neizmerno poštujem Srbiju. Pa u Beogradu sam proveo najlepše trenutke. Moj cilj i posao jeste da ljude činim srećnim, nikako suprotno. I zato izvinjavam se svakom čoveku u čitavom regionu ukoliko sam ikoga povredio, uvredio ili učinio da se oseća loše - napisao je Hasanović.

(Espreso / Avaz)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.