KRŠE STALNO PRAVILA, DEA IZLAZI NA ULICU BEZ ŠMINKE I POCEPANA: Važe za skladan par a u komšiluku su...
Foto: Damir Dervišagić

BRAVO!

KRŠE STALNO PRAVILA, DEA IZLAZI NA ULICU BEZ ŠMINKE I POCEPANA: Važe za skladan par a u komšiluku su...

Divan par, cveta ljubav!

Objavljeno:

Komšije poznatog para Dee Đurđević i Mladena Mijatovića ističu kako skladniji par još uvek nisu videli. Da je njihova ljubav jaka, svedoči i to što se svakodnevno mogu videti kako se drže za ruke i razmenjuju nežnosti na ulici.

- Skladniji par još uvek nismo videli u našem komšiluku. Mislila sam da svoju ljubav foliraju samo preko televizora, ali to nije istina. Njih dvoje su tako lep i skladan par, dugo nisam videla da tako jedno drugo gledaju sa puno ljubavi. Razmenjuju nežnosti na ulici, padne i po koji poljubac, a stalno se drže i za ruke. Kako je Dea nakon nesreće imala problema sa rukom, Mladen je uvek bio tu za nju da joj pomogne. Donese i odnese ono što treba, sam vuče kese iz prodavnice, imao je mnogo razumevanja kada je Dea u pitanju – poručuje komšinica iz zgrade, dok njena drugarica ističe kako se voditeljka uvek javi.

Dea Đurđević, Mladen Mijatović
foto: Printscreen Instagram

- Nekoliko puta sam razgovarala sa njom na ulici. Uvek je zastala koliko god da je u tom trenutku žurila. Razmenimo koju rečenicu i mogu slobodno reći da prijatniju osobu nisam upoznala. Ko god kaže nešto ružno za nju i Mladena znajte da je ljubomoran, a takvih je u današnje vreme mnogo – govori komšinica iz susedne zgrade.

Mladen Mijatović, Dea Đurđević
foto: Printscreen

Kako je otkrio komšija iz obližnjeg solitera, njih dvoje često krše pravila kada je parking u pitanju.

- Znam da će mnogi reći da su njih dvoje bez mane, ali sam primetio da često krše pravila vezana za parkiranje automobila. Ili to urade na zelenoj površini ili stanu nepropisno, ali ih razumem. Nemoguće je u ovom kraju parkirati se onako kako dolikuje. Stalno je gužva, puno je automobila i saobraćaj je često zakrčen. Njima dvoma verovatno to predstavlja problem i onda se dogodi da se nepropisno parkiraju – zaključuje komšija.

Dea Đurđević, Mladen Mijatović
foto: Printscreen / Youtube

Dea nema problem da do prodavnice ode bez šminke i u staroj odeći koja je ponekad i pocepana.

- Često dolazi ovde kod nas da pazari. Vidimo je bez šminke i u staroj odeći. Nema problem ni da u papučama na brzinu dođe i pazari ono što joj treba. Ne mari na da li ima rupicu na nekoj staroj majici, niti da li je bez šminke. Sviđa mi se što je opuštena i pleni izgledom kako god. To je pohvalno za ženu. A ne kada mi u radnju dođu pevačica sa visokim štiklama i ful našminkane – zaključuje prodavačica iz obližnjeg marketa.

Bonus video:

02:50

ESPRESO TVITER: Ivana Stamenković Sindi

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.