HANKA PALDUM JE PRE 6 GODINA DOŽIVELA SAOBRAĆAJKU, AUTOMOBIL BIO SMRSKAN! Na istom mestu je i Toše POGINUO!
Foto: Printscreen

strašno

HANKA PALDUM JE PRE 6 GODINA DOŽIVELA SAOBRAĆAJKU, AUTOMOBIL BIO SMRSKAN! Na istom mestu je i Toše POGINUO!

Dobro je, na svu sreću!

Objavljeno: 15:03h

Pevačica Hanka Paldum doživela je saobraćajnu nezgodu na auto-putu za Zagreb pre 6 godina, gde je prošla bez povreda iako je automobil totalno uništen.

Ona se tada oglasila i otkrila da joj je pala koncentracija tokom vožnje.

- Ne znam što me nateralo da skrenem u ogradu. Nisam tražila muziku na radiju niti sam kopala po stvarima na suvozačevu sedištu, nego sam gledala kamo vozim. Pala mi je koncentracija i odjednom sam videla kako mi auto udara u levu ogradu, zatim u desnu pa sam se dva puta okrenula - ispričala je ona.

Nesreću je doživela na auto-putu A3, kraj mesta Križ u blizini Ivanić-Grada. Išla je u Zagreb, dogovarati detalje o svom koncertu koji će početkom aprila imati u KD Vatroslav Lisinski.

Hanka Paldum
foto: Pritnscreen

- Hvala Bogu da me čuvao. Ne mogu da verujem da sam se i ja sudarila na tom ukletom auto-putu, gde su stradali moji kolege, Emir Hadžihafizbegović, Toše Proeski i glumica Dolores Lambaša. Ne znam šta je s tim putem, ali to nije normalno. Videla sam znak Križa i kad bolje razmislim, to je bio neki znak s neba - smatra Paldum.

Hanka dodaje da ju je to asociralo na krst na grobu, ali Bog ju je ipak čuvao.

- Nisam vozila brzo i bila sam vezana. Izašla sam iz smrskanog auta i odmah se zaustavio muškarac koji me pitao treba li mi pomoć. Ma kakva pomoć, ja sam imala osećaj da sam se parkirala, a ne napravila saobraćajku.

Bonus video:

02:50

ESPRESO TVITER: Ivana Stamenković Sindi

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.