TAKI ZAVRŠIO U BOLNICI: Morali su da ga priključe na INFUZIJU, svaki dan će piti LEKOVE?
Foto: Printscreen

AU

TAKI ZAVRŠIO U BOLNICI: Morali su da ga priključe na INFUZIJU, svaki dan će piti LEKOVE?

⁃ Da, osim što Maja ima obavezu prema Pinku oko emisija. Mora sve da se ispoštuje, naravno, mi smo prijatelji kuće

Objavljeno: 21:09h

Majin otac Taki Marinković direktno iz bolnice pristao je da pred kamerama odgovori na goruća pitanja koja zanimaju javnost.

Taki, kako ste?

⁃ Vrućina, problemi sve menje snašlo… Pravo da vam kažem, sad sam bio kod doktora, situacija nije najbolja. Trudim se da ne gledam, ali džabe, ljudi mi šalju, Maja ima fanove. Eto, za 12 dana će kraj, nadam se da će tad biti sve u redu.

Oglašavali ste i govorili da po završetku Zadruge vodite Maju iz Srbije, je l’ i dalje to ostaje kao plan?

⁃ Da, osim što Maja ima obavezu prema Pinku oko emisija. Mora sve da se ispoštuje, naravno, mi smo prijatelji kuće.

Kako gledate na to što tokom svađe sa Janjušem ona idari glavom o prozor, o zid..?

⁃ To ona radi iz očaja, postavite se na njeno mesto, svi su se udružili protiv Maje. Janjuš je vođa tog čopora. Eto, Mina joj se sveti za neke ranije stvari koje su bile i u Zadruzi tri, i u Zadruzi dva.

Taki
foto: Printscreen

Mislite li i na Mensura kad kažete da joj se Mina sveti?

⁃ Pa i Mensur, i Marko, ko je sve bio, tako da svi su je nagazili. Videli smo i kako je Lepi Mića. Ja sam frapiran, Mića koji me poznaje, kako će me pogledati u oči!? Maja je ginula za njega, branila ga, ne znam šta se desilo, ima i on žensko dete.

Kada gledate odnos Maje i Janjuša, da li je to ljubav ili bolesna ljubav?

⁃ Ljubav je lepa stvar, to jeste ljubav ali ludačka, fatalna! On ne voli nikoga, videli smo, poročan čovek, to pod hitno treba da se reši, da se raziđu. On dobije od gospođe (Ene) pismo za dete, neću da ulazim u to. Posle dva sata kao da ništa nije bilo. Maja je slepo zaljubljena u njega, ona njega više voli od mene. Meni je Pink omogućio poziv, ona je sve klimala glavom posle pet minuta kod njega u rehabu. Stvarno više ne znam na koji način da se ophodim.

Da li se osećate kao otac poniženo? Toliko ste uložili u nju, gde je mama?

⁃ Ona ne želi da se oglašava, kupila je i tortu, ali zbog prirode posle ne želi da se oglašava. Mi smo u kontaktu gledamo kako da joj se pruži pomoć. Nije mi lako, dobijem klipove, sinoć je Neca napustio Zadrugu, čuli smo šta je rekao Janjuš Maji. To je takav manipulator, i ona devojka iz Švedske isto je rekla da se on sam grebe, da li je on mazohista, ne znam. Maja je Maja, ona već tri godine nosi Zadrugu na plećima.

Da li biste joj opet dozvolili da uđe u Zadrugu?

⁃ Ne, ja sam i sada bio protiv da uđe, isuvišna je umorna, bio sam u crkvi da palim sveću da njeno zdravlje. Mislim da su u Maji videli favorita, niko mi njje rekao ništa protiv Maje.

Stiče se urisak kao da vi dozvoljavate Majino ponašanje?

⁃ Ja sam taj koji kupi kupaći kostim, nisam dekica, čikica, ja sam tu za sve, svašta je Maja prošla, rođendani, vrtići, sve sam ja prošao sa njom kroz to, nema mame.

Taki
foto: instagramscreen

Je l’ Vam teško kada je vidite kako plače?

⁃ Pa pogledajte, ja sam 16 kila smršao, što bi babe rekle, osušio sam se. Noćima ne spavam, na lekovima sam, sad idem iz bolnice, nije mi dobro, primio sam infuziju. Moje deteje tamo, ne sumnjam u produkciju, sve je to u redu. Ipak se ja plašim njega, on je ipak napravio neka dela mimo Zadruge, da nisu kamere tu, ko zna šta bi tu bilo. Malo se i plašim Majinog izlaska.

Mislite li da može Janjuš da naudi Maji?

⁃ Pa znate šta, vidite šta radi tamo, zašto je on nju pozvao da dođe do njega? On mapravi frku da bi ga izveli da bi mu dali kutiju cigareta, on bi te prodao za dva dinara.

Kako Majina majka gleda na dve ovo?

⁃ Mi smo u kontaktu, tako kad se nešto desi, ona je sve prepustila meni. Nisu bile godinama zajedno, ali ona je rodila Maju.

Da li ste nekad bili u trenutku “E, sad mi je pukao film, idem da probijem ogradu, da vadim dete”?

⁃ Ja sam bio tamo, više puta sam bio, ništa se ružno nije desilo. Kad je udarila glavom i dozivala me da joj pomognem ja sam za 15 minuta bio tamo. Meni su rekli da ne mogu da uđem. Kao roditelj moram da se pojavim tamo.Nisam se pomerio odande, dali su mi sve što treba, moje dete je tu od mene na 20 metara.

Prošle godine na kraju Zadruge Vi ste je dočekali vidno ljuti zbog svega, šta će sada biti?

⁃ Mom detetu je mnogo teško! Molio sam i produkciju da je puste napolje, tražio sam i da platim, ali svesni su da ne Maja jedan od njihove dece. Ipak je ona moje dete, nemam nikog osim nje.

Za kraj, pitanje koje sigurno zanima sve, da li ćete Maju usmeriti da potraži pomoć koja joj je potrebna? Da je više ne stavljate u smer da ide kod plastičnog hirurga, da ne ulaže u fizički izgled? Zar nije vreme došlo..

⁃ Pravo pitanje, ja mislim da mi pod hitno treba da nađemo doktora da vidimo kako i ja adekvatno da se postavim prema njoj. Ona može da radi šta hoće, ali mislim da treba da otvori svoj lokal, da se izoluje od cele ove priče i društva, da nađe normalne prijatelje, da se zaljubi u pravog dečka. Dosta je bilo tih operacija, mislim da je Maja uradila sve sa ukusom. Nije prenapumpano. Ja verujem Maji, mislim da će se izvući iz ovog haosa

Bonus video:

00:32

Espreso eksperiment: koji sladoled je otporniji na sunce?

(Espreso / Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.