"U SVOM BUNILU JE SVE VREME RAZMIŠLJALA O MENI"! MAHIR PODELIO TEŠKE MOMENTE, KAKO GA JE MAJKA BODRILA PRE SMRTI!
Foto: Printscreen

TUŽNO!

"U SVOM BUNILU JE SVE VREME RAZMIŠLJALA O MENI"! MAHIR PODELIO TEŠKE MOMENTE, KAKO GA JE MAJKA BODRILA PRE SMRTI!

Ostvario joj želju!

Objavljeno: 14:27h

Mahir Mulalić je pobedio u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda", a sada je otkrio da je pobeda proslavljena "u organizaciji" njegove mentorke, Marije Šerifović, ali i da je prvi napustio slavlje.

"Veliki sam partibrejker, prvi sam otišao sa proslave! Morao sam prvi da idem jer sam imao zakazano kod vas u emisiji", našalio se Mahir.

Kako ističe, nije potpuno "shvatio" da je pobednik.

Mahir Mulalić
foto: Printscreen

"Mislim da mi je samo, to sam i Mariji rekao, dve sekunde pre proglašenja, pre nego što je Saša rekao broj 13, stigao neki lep osećaj, prošao je kroz mene i desilo se šta se desilo. Priželjkivao jesam, ali očekivao nisam, bila je jaka konkurencija", rekao je on.

"Isak Šabanović je postao zvezda i pre kraja takmičenja, tako da Bože hvala ti. I majci mojoj hvala, njoj je posvećena ova pobeda, nažalost ona nije više s nama... Voleo bih da je tu da se zajedno veselimo, ali takva je sudbina", rekao je on i istakao da mu je mama poslala poruku kada je hteo da odustane.

Mahir Mulalić
foto: Z. K. Munja

"Poslala mi je poruku kada sam hteo od svega da odustanem, samo napred, je l' šalješ Mariji snimke, jesi uzeo odelo za sledeći nastup? Sve vreme je razmišljala o meni, i u svom tom ludilu i bunilu, nikada neću prestati da dajem sve od sebe da je ne razočaram", rekao je on u Jutarnjem programu Prve.

Bonus video:

04:30

ESPRESO INTERVJU: Ivana Stamenković Sindi

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.