NJIH PETORO SU NAJVEĆI FAVORITI ZA POBEDU U ZVEZDAMA GRANDA: Niko nije ostao ravnodušan na njihove odlične nastupe!
Foto: Youtube

otkrivamo

NJIH PETORO SU NAJVEĆI FAVORITI ZA POBEDU U ZVEZDAMA GRANDA: Niko nije ostao ravnodušan na njihove odlične nastupe!

Kandidati koji su privukli najveću pažnju.

Objavljeno: 20:59h

Večeras s početkom u 21 sat, nakon dve godine, održaće se finale 14. sezone muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", a u trci za pobednika se nalaze finalisti iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Severne Makedonije.

Novina na samom kraju je da pobednika neće birati stručni žiri, već isključivo publika putem SMS glasanja.

Pobednika očekuje vredna nagrada – pored automobila dobiće statuu, dve pesme od strane produkcije i kompletan marketing.

Finalisti 14. sezone su: Mite Stoilkov, Valentina Kuzmanović, Muharem Hadrović, Marija Gruevska, Belma Huseinefendić, Selim Selimović, Aleksandar i Dimitrije Kazić, Krstinja Todorović, Martin Ajdarević, Isak Šabanović, Sadik Hasanović, Zorja Pajić, Ivana Bogićević, Mahir Mulalić, Nemanja Petrović i Bojan Pavlović.

Svako od pomenutih kandidata tokom prethodne dve godine koliko je trajala ova sezona privukao je veliku pažnju kako žirija, tako i publike kraj malih ekrana.

Isak Šabanović
foto: Privatna arhiva

Isak Šabanović je doživeo veliku popularnost nakon svog prvog nastupa u takmičenju „Zvezde Granda“, gde je nakon samo jednog otpevanog stiha oduševio žiri. Video prvog Isakovog nastupa na velikoj sceni „Granda“ je od januara do danas pogledalo 9,1 miliona ljudi. Šabanović, prema komentarima mnogih, ima moćnu boju glasa, a i žiri je govorio za njega da je „nova rok zvezda“.

Isak se na audiciju za ovo muzičko takmičenje, zbog epidemiološke situacije prijavio onlajn. Potom je dobio priliku da zapeva pred Milijem i blokirao, ne mogavši da pokaže ni deo onoga što ume! Rekao je da je to „najgora audicija ikada“, ali da mu je posle nje ipak zazvonio telefon.

Marija Gruevska
foto: Youtube

Marija Gruevska je takmičarka iz Severne Makedonije koja je privukla veliku pažnju. Osim glasom, umela je da šokira stajlingom, a posebno svojim scenskim predstavljanjem. U jednoj od emisija je nastupala sa zmijom oko vrata, a u poslednjem nastupu je i upaljene sveće držala u rukama. Skoro svaki njen nastup je izazvao brojne komentare.

Krstinja Todorović
foto: Zvezde Granda Printscreen

Krstinja Todorović je još jedna zapažena takmičarka, koja dolazi iz Crne Gore. Ona se već godinama unazad takmiči, mnogo se razočarala u jednoj sezoni, ali se potom vratila nikad mršavija, s obzirom da je ranije vodila bitku sa kilogramima.

Krstinja je dokazala da može da peva i pop i folk muziku, što je oduševilo žiri.

Zorja Pajić
foto: Youtube

Zorja Pajić je publici i žiriju upečatljiva kako po svom vokalu, tako i po muzičkim počecima, koji su bili teški. Naime, Zorja je nastupala na pijaci, a onda se polako približavala glavnom trgu, da bi zatim prešla u Beograd, gde je „nastupala“ u Knez Mihailovoj.

Valentina Kuzmanović
foto: Youtube

Valentina Kuzmanović je pridobila brojne simpatije svojim glasom, a digla se velika prašina kada je na takmičenju otpevala pesmu „Veseli se srpski rode“, koja govori o Kosovu i Metohiji i istoriji srpskog roda.

  1. (Espreso)

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.