SUPRUG JELENE KOSTOV JE POLICIJAC, OD JAVNOSTI GA KRIJE KAO ZMIJA NOGE: Otkrila detalje koje su mnogi čekali!
Foto: Emilija Jovanović

iskrena

SUPRUG JELENE KOSTOV JE POLICIJAC, OD JAVNOSTI GA KRIJE KAO ZMIJA NOGE: Otkrila detalje koje su mnogi čekali!

Divan odnos gajimo godinama. - istakla je pevačica na početku.

Objavljeno:

Pevačica Jelena Kostov otkrila je kako održava intrigu u svom braku sa suprugom s kojim je u braku već 5 godina, dok njega malo ko zna i nepoznat je javnosti.

- Nema tu neke intrige, nas dvoje smo stvarno različiti, ali vremenom je tu bilo puno razgovora, da on prihvati moj posao, ja njegov. On radi u policiji, i ja sam uradila jednu savršenu stvar, a to je da nijednog trenutka ne tražim od njega da se slika i pojavljuje po medijima. To je bio naš dogovor od samog početka, tu sam shvatila da je to prava ljubav – priča pevačica.

Jelena Kostov
foto: Youtube

- On je zaista od tih ljudi i kad god me pitaju koji je recept za uspešan brak, ja kažem: "Moj je medijsko neeksponiranje", jer kada narod dobije sve na tacni i da za pravo da komentarišu mog supruga i da se mešaju u privatan život, sve ode dođavola – kaže ona, pa nastavlja:

- Mi taj odnos koji je divan gajimo godinama i stvarno sam rekla da ću ostati dosledna tome i nikad se javno neće eskponirati i time mi je pokazao svoju veliku ljubav – zaključuje Jelena u emisiji "Magazin In".

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.