POBEDNIK SE ZNA?! EVO ŠTA RADE FINALISTI ZVEZDE GRANDA: Takmičarka uhvaćena sa razgolićenim muškarcima pred finale
Foto: RTV Pink printscreen

otkriveno

POBEDNIK SE ZNA?! EVO ŠTA RADE FINALISTI ZVEZDE GRANDA: Takmičarka uhvaćena sa razgolićenim muškarcima pred finale

Ko gori od želje da izađe na scenu, a ko je ubeđen da je pobednik.

Objavljeno: 18:50h

Ispred studija na Košutnjaku već vlada prava euforija pred večerašnje finale "Zvezda Granda". Svi s nestrpljenjem čekaju da vide muzičko - scenski spektakl koji će prirediti čak 16 finalista, a samo jedan od njih odneti pobedu.

Ekipa Granda zašla je iza kulisa i otkriva vam kako izgledaju završne pripreme finalista, ko se sprema za pobedu,a ko ima tremu.

- Trema i Sadik? Izvinite molim vas, pa nema toga kod mene - kaže Hasanović dok strpljivo čeka da pokaže šta zna. Kaže, pripremio se i ne brine za finale.

Ispred studija je i popularni dvojac koji čine braća Dimitrije i Aleksandar Kazić, a na pitanje šta će biti večeras, kao iz topa odgovaraju:

- Pa pobednici! Ja sam Tirke, on je Moša i večeras osvajamo Urugvaj.

Ušetali su i u šminkernicu, gde se nalazi Mariju Gruevsku sa razgolićenim muškarcima. Kaže da priprema nešto neviđeno do sad, a Ivana Bogićević odmah se hvali da i ona "konja za trku ima", ali samo na sceni.

- Imam 4 muškarca večeras, hej 4 - šali se finalistkinja.

Uzbuđenje vlada i u studiju, gde se odvija poslednja tonska proba pred spektakl. Neki od njih kasne, a neki su toliko dobro raspoloženi da su čak zaigrali kolo i zasvirali. Ipak, Krstinja Todorović ističe da je fokusirana samo na nastup i na pobedu, te neće da se odvoji od statue.

- Jedna lepa izvajana statua, a pošto ja idem ka tome da se izvajam, trebalo bi mi jedna takva - kaže Krstinja i dodaje: - Ja se od ove statue ne odvajam!

Šta se još dešava iza kulisa finala, saznajte u videu ispod.

(Espreso/Grand)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.